Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gördüklerinden Sonra İnci'nin Tepkisi Ne...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gördüklerinden Sonra İnci’nin Tepkisi Ne Olacak?

TRT 1’in büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Masumlar Apartmanı, 9. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Memduh, Han’a hakaret edip ona verilecek kızı olmadığını söylüyor. Safiye, bu durumdan çok mutlu oluyor. Gülben, Esat’a ilk adımı kendisi atmak istiyor ve ona mesaj üstüne mesaj yazıyor. Esat, yanlış anlamayı konuşmak için onunla buluşuyor. Ancak, Gülben aklındakileri konuşuyor. Esat, eve ondan hoşlanmadığını anlatmaya geliyor. Uygar, İnci ile Han’ın evlendiğini duyup onların kapısına geliyor. Ama Han, ona engel oluyor. Han, İnci’ye gerçeklerini anlatmak için onu çöp dairelerine götürüyor. Gördüklerinden sonra İnci’nin tepkisi ne olacak?

Salı Dizileri 2020

Gördüklerinden Sonra İnci’nin Tepkisi Ne Olacak?

Masumlar Apartmanı 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Memduh, Han’ın İnci’yi istemesinden sonra tepkisi sert oluyor. Han’a, onun gibi insanlara verilecek kızı olmadığını söylüyor. Nasıl bir aile olduklarını soran Han, Memduh beyden kötü bir yanıt alıyor. Memduh, onların hepsinin deli onunda diğer kardeşlerinden daha deli olduğunu söylüyor. Han, gittikten sonra İnci, dedesine onunla ilişkisi olduğunu itiraf ediyor. Memduh, kredi çekip Han’ın Ege’nin okuluna ödediği parayı ona iade ediyor. O sırada Safiye, durumu öğreniyor.

MASUMLAR APARTMANI 9. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Safiye, Han’ın İnci’yi istediğini öğrendikten sonra önce tepki gösteriyor. Fakat, Memduh beyin torununu kardeşine vermediği için mutlu oluyor. Gülben’le mutfağa girip, Memduh beye teşekkür olarak kek yapıyorlar. Gülben, Esat’a karşı duygularını itiraf etmek için ona mesaj yazıyor. Toplantıda olan Esat, üst üste gelen mesajlardan rahatsız oluyor. Kapatayım derken yanlışlıkla kalp tuşuna basıyor. Gülben, Esat’ın da kendisini sevdiğini anlıyor ve onunla buluşmak istediği çay bahçesine gidiyor.

Esat, orada geliyor. Gülben’in mutluluğunu gören Esat, ne diyeceğini bilemiyor. O kendisi içinde onun içinde konuşup karar verip gidiyor. Kek yaparken Gülben’e Esat’tan mesaj geliyor. Esat, onunla olamayacağını anlatmaya çalışıyor. En sonunda olamayacağını söylüyor. Safiye, onları duyup Gülben’e zamanında annesinin kendisine yaptığının aynısını yapıyor.

Gülben’in kitaplarını sokağa atıyor. Oda annesine ait ama Safiye için önemli kıyafetleri sokağa atıyor. Uygar, Esra’dan İnci ile Han’ın evlendiğini öğreniyor ve gidip kapılarına dayanıyor. Han, onu görüp oradan uzaklaştırıyor ve meczup bir yere götürüp kafasına silah dayıyor. Tabanca su tabancası çıkıyor.

Ama Uygar, ertesi gün radyoya gidip istifa ediyor ve İnci’in Han’dan uzak durması gerektiğini söylüyor. Han İnci’yi, o çöp daireye götürüp oranın kendi gerçekleri olduğunu söylüyor.

Masumlar Apartmanı 9. Bölüm Ön İzlemesi Yayında! Safiye Gülben’i Esat’la Konuşurken Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler