Ana SayfaDizilerMucize Doktor 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kaçırıldığı Anlaşılan Çocuk Gerçek Ailesini...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 37. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kaçırıldığı Anlaşılan Çocuk Gerçek Ailesini İstemiyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Mucize Doktor, 37. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Adil hoca, sağlığına geri dönmek için bir ameliyata girer. Ali, Nazlı’ya babasının içtiğini söylemek için cesaretini toplar ve ona durumu anlatır. Nazlı, alışverişi kendisinin yaptığını onun içki alacak parayı nereden bulduğunu Ali’ye sorar. Ali, kendisinin ona para verdiğini itiraf etmek zorunda kalır. Nazlı, Ali’ye çok öfkelenir. Mucize Doktor 37. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Kaçırıldığı anlaşılan çocuk gerçek ailesini istemiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Kaçırıldığı Anlaşılan Çocuk Gerçek Ailesini İstemiyor!

Mucize Doktor 37. bölüm 2. fragmanında; Hastaneye gelen küçük kız çocuğunda karaciğer yetmezliği olduğu anlaşılıyor. Organ nakli için aileyle konuşuluyor. Ailenin sakladığı bir şey olduğu anlaşılıyor. En sonunda ailenin küçük kızı kaçırdığı ortaya çıkıyor. Tanju, kızın gerçek ailesini bulmak için herkesi seferber ediyor. Küçük kızın annesi bulunuyor. Ama kız kendisini kaçıran aileden ayrılmak istemiyor. Aslında iyilik yapmak isteyen aile, küçük kızı kaçırmak suçundan yargılanmak durumunda kalıyor.

İşte Mucize Doktor 37. bölüm 2. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 36. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye, saldırıya uğramış bir genç kız getirilir. İki genç adamda onunla birlikte hastaneye gelir. Birisi ağır olmak üzere iki genç adamdan birisi Dicle’yi ona saldıran Çetin’den kurtardığını iddia eder. Çetin, çok ağır yaralı olduğu için konuşamaz. Herkes, Önder’in Dicle’yi kurtardığını zanneder ve polise verdiği ifade sonrasında hastaneden taburcu edilir.

Daha sonradan Dicle’ye asıl saldıran kişinin serbest kalan Önder olduğu anlaşılır. Nazlı, yıllar sonra babasına kavuşmasının heyecanını yaşar ve her gün eve büyük bir mutlulukla gider. Onun, Ali’den para isteyip içtiğinden haberi olmaz. Ali, bir türlü onun babasına para verdiğini ve onu içki alıp içerken gördüğünü söyleyemez.

Hastaneye, hayatı riskli hamile bir hasta gelir. Ali, bu hastaya bakmak için büyük endişe yaşar. Ama, her ne olursa olsun ameliyata girer. Kadının ameliyattan önce kalbi durur. Ali, hastaya kalp pili takarak yaşatmayı önerir. Tanju, yukarıdan ameliyatı korkarak izler. Hamile kadın, Ali’nin fikri sayesinde kurtulur.

 Mucize Doktor 37. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nazlı Babasının İçmeye Başladığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler