Ana SayfaDizilerBaraj 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nazım Nehir'i İkna Edebilecek Mi?

İlgili Postlar

Baraj 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nazım Nehir’i İkna Edebilecek Mi?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baraj, 13. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Zahra, karşısında Halil’in kız kardeşini görünce şok oluyor. Abisini soran Meryem’e, onunla tartıştıklarını ve arada onun öyle ortadan kaybolduğunu söylüyor. Nevin, hastalığının iyiye gittiğini öğrendiği halde sırf Nazım’ın huzurunu kaçırmak için onun evinde kalmaya devam ediyor. Nazım, Nehir duymadan ondan boşanmak istiyor ve birlikte adliyeye gidiyor. Nevin, son anda fikrini değiştiriyor. Tarık’ta. dosyalardan Nazım’ın evli olduğun öğrenip gidip Nehir’e söylüyor. Nazım, gitmek isteyen Nehir’i ikna edebilecek mi?

Salı Dizileri 2020

Nazım Nehir’i İkna Edebilecek Mi?

Baraj dizisinin 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nazım, Nevin’in hasta olduğuna önce inanmıyor ve tahlilleriyle birlikte bir doktora gidiyor. Sistemden onun tahlilleri ve gördüğü tedaviler görünüyor ve doktor onun gerçekten hasta olduğunu söylüyor. Nazım, Nevin’in orada tedavi edilmesini kabul ediyor ve onunla birlikte eve dönüyor. Nehir’le bir an önce evlenmek isteyen Nazım, Nevin’le hala evli olduğunu hatırlıyor ve onunla konuşup bir an evvel boşanmaları gerektiğini söylüyor. Nevin ise, boşanmaya yanaşmıyor.

BARAJ 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nazım, Nehir’den durumu gizleyip ertesi gün hastaneye gitme bahanesiyle Nevin’le adliyeye gidiyor. Adliyede, sıra kendilerine geldiklerinde Nevin, onunla boşanmak istemediğin söylüyor. Bu arada hem Zahra’ya, hemde Tarık’a Halil’i öldürdüklerini bildiğini yazan bir mektup geliyor. Zahra, Tarık’ı arayıp kaçmaları gerektiğini söylüyor. O ise onunla birlikte olamayacağını. ama önce onun istifa edip gitmesini sonra kendisinin barajdan ayrılacağını söylüyor.

Zahra, bu duruma yanaşmıyor. Sancısı tutan Zahra’nın yanındaki İbrahim. onun hamile olduğunu bebeğinin düşebileceğini söyleyince Meryem, abisinin karısının hamile olduğunu bildiği halde evden bu kadar uzaklaşamayacağını anlıyor.Meryem, hemen polisi arayıp abisinin üç gündür kayıp olduğunu söylüyor. Tarık. dosyalardan Nazım’ın hala evli olduğunu görüyor ve Nehir’le konuşmaya gidiyor.

Nehir, Tarık’a bir daha peşinde dolanmamasını, bir kaç güne kadar Nazım’la evleneceklerini söylüyor. Tarık, Nazım’ın evli olduğunu gösteren belgeleri ona veriyor. Nehir. Nazım’ın kendisinden evli olduğunu saklamasını yüzüne vurup evi terk etmeye hazırlanıyor. Ondan önce Nevin, kızıyla birlikte evi terk ediyor.

Baraj 13. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’ın Hala Evli Olduğunu Öğrenecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler