Ana SayfaDizilerSadakatsiz 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya'yı Zayıf Noktasından Vuruyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Volkan Asya’yı Zayıf Noktasından Vuruyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 6. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Asya, Nil’den Derin’in bebeğini aldırmadığını öğreniyor. Volkan’la Derin, barışıyor. Asya, Volkan’ı Gönül hanımlara götürüyor. Yemekte, Derin’in gülmesiyle Asya, kocasının kendisini onların kızıyla aldattığını, iki yıldır birlikte olduğunu ve de kızlarının hamile olduğunu söylüyor. Asya, Volkan’a boşanma davası açıyor. Volkan, Asya’nın Mert’le yattığını öğreniyor. Durumu Bahar’da acı bir şekilde öğreniyor. Sadakatsiz 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Volkan, Asya’yı zayıf noktasından vuruyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Volkan Asya’yı Zayıf Noktasından Vuruyor!

Sadakatsiz 7. bölüm 1. fragmanında; Nil’in sevgilisi Volkan’ı bulup, Asya’nın onu takip ettirdiğini, kendisini tehdit ettiğini anlatıyor. Volkan, Asya’nın karşısına çıkıp onun yaptıklarını bildiğini, oğlunu ona bırakmayacağını, annesini babasının aldatmasından sonra onun ölümüne sebep olduğunu, onunda psikolojik sorunları olabileceğini söylüyor. Artı Volkan, Asya’nın da aynı şeyleri yapabileceğini düşündüğünü ve psikolojik rapor talep edip oğlunun velayetini alacağını söylüyor.

İşte Sadakatsiz 7. bölüm 1. fragmanı….

SADAKATSİZ 6. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Derin, Volkan’ın eşyalarını çöpe atarken Nil onu görüyor. Ona ayrıldıklarını söylüyor. Nil, Derin’e bebeği aldırıp aldırmadığını soruyor. O da İstanbul’a bebeği aldırmak için gittiğini ancak, yapamadığını söylüyor. Derin, Volkan’ın kendisine aldığı kolyeyi ona vermek için iş yerine gidiyor. Ama Volkan, kolyeyi tekrar onun boynuna takıyor ve onsuz olamayacağını söylüyor. Aynı şekilde Derin’de onu hala çok sevdiğini söylüyor. O iş yerinden ayrılırken Asya, Derin’i görüyor. Volkan’ı arabaya bindirip ona bir sürprizi olduğunu söylüyor ve doğruca Haluk beylere gidiyor.

Gönül hanım, önce davet ettiğini hatırlayamıyor ama onları içeri buyur ediyor. Asya, Mert’ten Haluk beyin Volkan’ın projesine yatırım yaptığını öğreniyor. Ona, aynı yerde buluşacaklarını söyleyip Bahar’a mesaj yazıp kocasının kendisini, daha önceki buluştukları otel odasında beklediğini yazıyor. Mert, otel odasına girince karşısında Bahar’ı görünce şok oluyor.

Yemekte Asya, Derin’in ailesine onunla kocasının iki yıldır birlikte olduklarını, hatta kızlarının kocasından hamile olduğunu söylüyor. Çıkışta Volkan, Haluk beyin yatırım yaptığını nereden öğrendiğini Asya’ya soruyor. O da Mert’ten öğrendiğini söylüyor. Volkan, Mert’in böyle bir şey yapamayacağını söyleyince Asya, onunla yatınca söylediğini söylüyor.

Volkan, Mert’i buluyor ve ondan yaptığının hesabını soruyor. Derya, konuşmak için Asya’nın evine geliyor. Ama Asya, onlarla artık arkadaşlıklarının bittiğini söylüyor.

Sadakatsiz 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Derin’in Ailesi Asya’dan Duydukları Karşısında Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler