Ana SayfaDizilerBaraj 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım'ı Terk Ediyor!

İlgili Postlar

Baraj 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’ı Terk Ediyor!

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Baraj, 14. yeni bölümüyle 17 kasım salı günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Zahra, karşısında Halil’in kız kardeşini görünce şok olur. Abisini soran Meryem’e, onunla tartıştıklarını ve arada onun öyle ortadan kaybolduğunu söyler. Nevin, hastalığının iyiye gittiğini öğrendiği halde sırf Nazım’ın huzurunu kaçırmak için onun evinde kalmaya devam eder. Nazım, Nehir duymadan ondan boşanmak ister ve birlikte adliyeye gider. Nevin, son anda fikrini değiştirir. Tarık’ta. dosyalardan Nazım’ın evli olduğun öğrenip gidip Nehir’e söyler. Baraj 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nehir, Nazım’ı terk ediyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Nazım’ı Terk Ediyor!

Baraj 14. bölüm 1. fragmanında; Nehir Nazım’a, Tarık’ın söylediklerinin doğru çıktığını, baştan beri ona güvenmekle büyük bir hata yaptığını söylüyor. Nazım, Nevin’i ve kızını eve getiriyor. Nehir, evi terk ediyor. Zerrin’de gitmeden Nazım’a sert çıkıyor. Nazım, onun tek derdinin Nehir’i götürüp tekrar dolandırıcılık yapmak olduğunu yüzüne vuruyor. Zerrin Nehir’e, kaldıkları yerden yollarına devam edeceğini söylüyor. Nehir. tekrar dolandırıcılık yapmak isteyecek mi?

İşte Baraj 14. bölüm 1. fragmanı….

BARAJ 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Nazım, Nevin’in hasta olduğuna önce inanmaz ve tahlilleriyle birlikte bir doktora gider. Sistemden onun tahlilleri ve gördüğü tedaviler görünür ve doktor onun gerçekten hasta olduğunu söyler. Nazım, Nevin’in orada tedavi edilmesini kabul eder ve onunla birlikte eve döner. Nehir’le bir an önce evlenmek isteyen Nazım, Nevin’le hala evli olduğunu hatırlar ve onunla konuşup bir an evvel boşanmaları gerektiğini söyler. Nevin ise, boşanmaya yanaşmaz.

Nazım, Nehir’den durumu gizleyip ertesi gün hastaneye gitme bahanesiyle Nevin’le adliyeye gider. Adliyede, sıra kendilerine geldiklerinde Nevin, onunla boşanmak istemediğin söyler. Bu arada hem Zahra’ya, hemde Tarık’a Halil’i öldürdüklerini bildiğini yazan bir mektup gelir. Zahra, Tarık’ı arayıp kaçmaları gerektiğini söyler. O ise onunla birlikte olamayacağını. ama önce onun istifa edip gitmesini sonra kendisinin barajdan ayrılacağını söyler.

Zahra, bu duruma yanaşmaz. Sancısı tutan Zahra’nın yanındaki İbrahim. onun hamile olduğunu bebeğinin düşebileceğini söyleyince Meryem, abisinin karısının hamile olduğunu bildiği halde evden bu kadar uzaklaşamayacağını anlar.Meryem, hemen polisi arayıp abisinin üç gündür kayıp olduğunu bildirir. Tarık. dosyalardan Nazım’ın hala evli olduğunu görür ve Nehir’le konuşmaya gider.

Nehir, Tarık’a bir daha peşinde dolanmamasını, bir kaç güne kadar Nazım’la evleneceklerini söyler. Tarık, Nazım’ın evli olduğunu gösteren belgeleri ona verir. Nehir. Nazım’ın kendisinden evli olduğunu saklamasını yüzüne vurup evi terk etmeye hazırlanır. Ondan önce Nevin, kızıyla birlikte evi terk eder.

Baraj 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Nazım Nehir’i İkna Edebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler