Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi Kibrit Ve Nuh'tan...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mehdi Kibrit Ve Nuh’tan Tokat Gibi Cevap Alıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir, 20. yeni bölümüyle 18 kasım çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Mahkemede Mehdi’de Zeynep’ten boşanmayı kabul eder. Mehdi, dükkanını satıp yeni bir iş kurar. Zeynep, Mehdi’nin yanında bir kadın görünce onu kıskanır. Müjgan, Cemile’nin Nuh ile evleneceğini öğrenir. Çıkan tartışma sonrası Zeynep, Kibrit’i ve Cemile’yi alıp evine götürür. Benal durumu Mehdi’ye anlatır. Mehdi, Barış’ı Zeynep’in evinde görür. Doğduğun Ev Kaderindir 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mehdi, Kibrit ve Nuh’tan tokat gibi cevap alıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Mehdi Kibrit Ve Nuh’tan Tokat Gibi Cevap Alıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 20. bölüm 1. fragmanında; Barış, Zeynep ve Nermin hanımla konuşup onların yaşadıklarını ülkede bir çok kadının yaşadığını söylüyor. Mehdi, Kibrit’e Zeynep’in gece mesaiye kalıp kalmadığını, Barış’ın eve kaçta geldiğini soruyor. Kibrit ise, onun Nazlı’nın evine kaçta gittiğini soruyor. Cemile ile Nuh, nişanlanıyor. Mehdi Nuh’u, kardeşini yara bandı olarak kullanmakla suçluyor. Nuh’da Mehdi’ye, kendisini onunla karıştırmamasını söylüyor. Zeynep Barış’a, Mehdi’yle nasıl göründüklerini soruyor. O da birbirlerinden kopamayan iki kişiyi gördüğünü, bu durumda ya boşanacaklarını yada, barışacaklarını söylüyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 20. bölüm 1. fragmanı…

 

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Hakim, ikilinin boşanmak istemesinden sonra onların boşanmasına karar verir. Mehdi, hemen yeni işine odaklanır. O beklediği haber gelir ve dükkanı satıp bayii açar. Dükkanı Burhan alır. Ancak bundan Mehdi’nin haberi olmaz. Cemile ile Nuh, evlilik işlemlerine başlar. Fırsatını bulup durumu Mehdi’ye anlatamazlar. Müjgan, Burhan’dan Cemile ile Nuh’un birlikte olduğunu, hatta yakında evleneceklerini öğrenir. Cemile, ablasından korktuğu için durumu inkar eder.

Emine ile Zeynep, çay bahçesine gider. Orada Mehdi, Nuh ve yanlarında bir kadınla otururken görür. Yanlarına giden Zeynep, Mehdi’yle konuşur. Mehdi Zeynep’i eski kadına eski karası olarak tanıştırınca kötü olur. Mehdi, işinin başına geçer. İşlerini yapan kadın Mehdi’yi gözüne kestirir. Onu gece bir evrakta imzanın eksik olduğu bahanesiyle evine çağırır. Ona içki ikram eder.

Müjgan, Cemile’nin çantasını karıştırır ve onun Nuh’la evleneceğinin doğru olduğunu anlar. Kıyameti koparır. Zeynep, iş yerinden bir arkadaşının doğum gününe Emine’yle gider. Orada pek eğlenemez. Dönüşte Kibrit, ondan kendisini gelip almasını ister. Zeynep, Kibrit’i almaya gittiğinde Cemile’nin de çok kötü olduğunu görür ve ikisini de alıp eve getirir.

Mehdi, ertesi gün eve gelir. Evde Benal’den başka kimse yoktur. Benal, Mehdi’ye durumu anlatmak zorunda kalır. Mehdi, Cemile ile Nuh’un birlikte olduğunu öğrenir. Hemen, Zeynep’in evine gider. Nermin, Barış beyi kahvaltıya davet etmiştir. Onlar kahvaltı yaparken Mehdi gelir. Mehdi, Zeynep’le Barış’ı yan yana evde kahvaltı yaparken görünce donup kalır.

Doğduğun Ev Kaderindir 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Mehdi Barış’ı Zeynep’in Evinde Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler