Ana SayfaDizilerYasak Elma 86. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Ender ve Şahika Üçlü...

İlgili Postlar

Yasak Elma 86. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Ender ve Şahika Üçlü İttifak Kuruyor!

Fox Tv’nin fenomen dizisi Yasak Elma, 85. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yiğit, Şahika ile birlikte olup Ender’in Halit’ten boşanmasını sağlıyor. Mert, Kerim’e ihanet edip onu şirketin kasasını soyarken yakalattırıyor. Kerim, hapsi boyluyor. Kendisi ise Halit’in gözüne girip Zehra ile evleniyor. Yıldız, oğlunun velayet davasını kaybediyor. Halit, uzaklara gideceğini ve şirketin yönetimini Mert’e bırakacağını açıklayınca Şahika ile Ender, onunla konuşmak için yalıya gidiyor. O sırada Halit, Yıldız’ın gizlice gelip oğlunu sevdiğini öğrenip onunla tartışıyor. Ender ile Şahika, araya girip onları ayırmaya çalışırken Halit, merdivenlerden düşüp ölüyor. Yasak Elma 86. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız, Ender ve Şahika, üçlü ittifak kuruyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız Ender ve Şahika Üçlü İttifak Kuruyor!

Yasak Elma 86. bölüm fragmanında; Halit, oracıkta hayatını kaybediyor. Ender, Yıldız ve Şahika polis tarafından sorguya çekiliyor. Üçü de aynı ifadede bulunuyor. Cenaze töreninden sonra Şahika, Ender’e acilen görüşmeleri gerektiğini, Yıldız’a da mesaj çekmesini söylüyor. Bakalım Halit beyin ölümünden sonra Yıldız’ın hayatında neler değişecek.

İşte Yasak Elma 86. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 85. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mert, Kerim’e çok kötü bir oyun oynuyor. Ona şirketin kasasını boşaltabileceklerini söylüyor. Halit’e de gidip Kerim’in, şirket kasasının şifresini kendisinden istediğini söylüyor. Mert, Kerim’e şifreyi veriyor. Kerim, tam kasayı boşaltacağı sırada Halit, polislerle birlikte içeri giriyor. Kerim, Mert’in ihanetiyle hapsi boyluyor. Yıldız’ı arayan Kerim, onu uyarıp kendi hayatında dönüşü olmayan şeylerin olduğunu söylüyor.

Aradan beş ay geçiyor. Mert, Zehra ile evleniyor. Halit, Mert’e şirkette önemli bir görev veriyor. Şahika, Mert’in şirketteki konumundan rahatsız olup onu tuzağa düşürüp Zehra’dan boşanması için bir plan yapıyor. Ancak Mert, uyanıklık yapıp tuzağa düşmüyor. Halit, hissedarları toplayıp kendisinin kaz dağlarında olan evine gideceğini, kendisi yokken yerine Mert’in bakacağını açıklıyor. Şahika ile Ender, bu durumdan hoşlanmıyor. Mecburen birlikte hareket etmek zorunda kalıyor.

Ender, Kaya’yla konuşup onunla tekrar barışmak istiyor. Kaya, ona bir mektup bırakıp Amerika’ya gidiyor. Yıldız, yalıda kimse olmadığı zamanlarda Aysel’in yardımıyla oğluyla görüşmeye çalışıyor. Halit, işten erken gelince Yıldız’ı Halit Can’ın odasında görünce kıyameti koparıyor. Ender’le Şahika, Halit’le konuşmak için yalıya geliyor. Bağrışmaları duyunca onları ayırmak için yukarı çıkıyorlar. Ama, o arada Halit, dengesini kaybedip merdivenlerden aşağı düşüp ölüyor.

 Erdal Özyağcılar Hangi Fenomen Diziye Transfer Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler