Ana SayfaDizilerErdal Özyağcılar Hangi Fenomen Diziye Transfer Oldu?

İlgili Postlar

Erdal Özyağcılar Hangi Fenomen Diziye Transfer Oldu?

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar, reytingleri yüksek olan bir diziyle anlaşma yaptı. Özyağcılar, sosyal medya hesabından dizinin çekimlerine başladığı açıkladı. Dizinin sevilen oyuncularla birlikte çekindiği fotoğrafı da paylaşmayı ihmal etmedi. Erdal Özyağcılar hangi fenomen diziye transfer oldu? Ayrıntılar haberimizde…

Pazartesi Dizileri 2020

Erdal Özyağcılar Kimdir?

Erdal Özyağcılar Hangi Diziye Transfer Oldu?

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Murat Öztürk’ün oturduğu; başrollerini Eda Ece, Şevval Sam, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan’ın paylaştığı Yasak Elma dizisine, usta oyuncu Erdal Özyağcılar dahil oldu. Talat Bulut’un diziden ayrılma haberlerinin ardından Erdal Özyağcılar’ın diziye dahil olduğu Med yapım tarafından açıklandı. Ayrıca usta oyuncu Erdal Özyağcılar, kendi sosyal medya hesabında da Şevval Sam, Eda Ece ve Nesrin Cevatzade ile çektirdiği fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafın altına dizinin çekimlerine başladığının notunu düştü.

YASAK ELMA 84. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLMUŞTU?

Halit’in Ender’le evlenmesi herkesi şok eder. Yıldız, çocuğunu alıp gitmek ister. Ama ondan Halit, oğlunu bırakıp gitmesini ister. Yıldız, çocuğunu da alıp bir otele gider. Ancak kredi kartları iptal olduğu için kapıda kalırlar. Yıldız’ın annesinin bir arkadaşının evine gitmek zorunda kalırlar. Halit, oğlunun geçici velayetini almak için harekete geçer. Hemen ertesi gün karar çıkar ve Halit, Halit Can’ı Yıldız’dan koparır.

Halit, Kerim’i işten kovar. Kaya, Yıldız’ın avukatlığını üstlenir ve mahkeme dosyasından onun Kerim ile çekilmiş fotoğraflarını çekmeyi başarır. Yiğit, Amerika’dan gelir. Annesinin Halit’le tekrar evlendiğini duyunca şok oluyor ve annesine gidip onu bir daha affetmeyeceğini söyler. Yıldız, kayıkla konağa gidip Ender’den yaptığının hesabını sorar. Ama Halit, polis çağırıp ondan evine izinsiz girdiği için şikayetçi olur.

Yıldız, annesinin birikmiş olan parasına güvenir ve bir ev tutmak ister. Ancak annesinin paraları kaybettiğini öğrenince bir şok daha yaşar. Şahika, Yıldız’ın yanına gelip ağlamamasını, eğer kendisiyle birlikte hareket edip dediklerini yaparsa Ender’den intikamını alabileceğini söyler. Yıldız’da Şahika’nın teklifini kabul ediyor ve ikili el sıkışır.

Yasak Elma 85. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Merdivenlerden Düşen Halit Ölüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler