Ana SayfaDizilerMasterChef 2020'nin 13. Hafta Elenen İsmi Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 2020’nin 13. Hafta Elenen İsmi Kim Oldu?

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020, büyük finale doğru yaklaşırken hem izleyenle hemde, yarışmacılar büyük heyecan içerisine giriyor. Bu hafta 10 yarışmacı dokunulmazlık oyunlarında büyük bir mücadele verdi, Haftanın sonunda üç eleme adayı belirlendi. Artık yarışmacılar, en favori isimleri eleme potasına düşürme gayretine düştü, Barbaros son iki haftadır eleme potasında elenme heyecanı yaşadı. Geçtiğimiz hafta, yarışmanın en favori isimlerinden Furkan, güçlü rakipleriyle yarışmak zorunda kaldı ve ufak bir farkla elendi. Haftanın eleme adayları belli oldu. Eleme potasına düşen üç yarışmacı, MasterChef’te kalabilmek için ter döktü. MasterChef 2020’nin 13. hafta elenen ismi kim oldu?

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020’nin 13. Hafta Elenen İsmi Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2020’nin 13. hafta son dokunulmazlık oyunu oynandı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyunu için şefler takımlara Karadeniz mutfağından yemekler yapmalarını istedi. Her iki takımda yemeklerini zamanında bitirmek için zorlu bir mücadele verdi. Takımlara verilen süre bittiğinde şefler, yemekleri tek tek tattılar ve değerlendirme sonucunu açıkladılar. Değerlendirme sonucunda yemekleri en çok beğenilen takım Kırmızı takım oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Mavi takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için yerlerini aldı. Bireysel dokunulmazlık oyununda, yarışmacıların kaderini belirleyecek Mehmet şefin özel tarifi olan Surf and Turf yemeği oldu. Beş yarışmacı, Mehmet şefin tarif ettiği ve gösterilen şekilde yemeği yapmak için büyük gayret gösterdi. Verilen sürenin bitiminde şefler, tadımları yaparak gecenin en başarılı yarışmacısını açıkladı. MasterChef’te bireysel dokunulmazlığı elde eden yarışmacı Serhat oldu.

ELEME OYUNU!

Eleme oyununa Eray, Esra ve Barbaros kaldı. Eleme potasına düşen üç yarışmacıya Danilo şef kendi imza yemeğini sundu, Onlara gerekli bilgileri verdi. Sonrasında 45. dakika süre verdi. Oldukça zor olan yemeği üç yarışmacıda gayet iyi yapmaya başladı. Sürenin bitiminden sonra şefler üç eleme potasına kalan yarışmacının yemeklerini değerlendirdiler. Üç yarışmacının da yemeğin üzerine koydukları köpük tutmadı.

ELENEN İSİM KİM OLDU?

Eray, eleme oyununda en başarılı yemeği yaparak en az bir hafta daha yarışmada kalmayı hak etti. Daha sonra şefler elenen ismen Esra olduğunu açıkladı. Esra, çok üzgün olduğunu ancak iyi bir şef olmak için mücadele edeceğini söyledi.

MasterChef 2020 12. Haftasında En Favori İsimlerinden Biri Elendi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler