Ana SayfaDizilerMasterChef 2020 12. Haftasında En Favori İsimlerinden Biri Elendi!

İlgili Postlar

MasterChef 2020 12. Haftasında En Favori İsimlerinden Biri Elendi!

Tv 8’in yayınlandığı günden beri büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye, ikinci sezon 12. hafta eleme oyunuyla ekrana geldi. Yarışmanın eleme adayları Furkan, Barbaros ve Uğur, kıyasıya mücadele verdi. Elenen yarışmacı belli oldu. Ancak şefler ve diğer yarışmacılar o yarışmacının elenmesinden büyük üzüntü duydular. MasterChef 2020 12. haftasında en favori isimlerden biri elendi.

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

MasterChef 2020 12. Haftasında En Favori İsimlerinden Biri Elendi!

MasterChef Türkiye 2020’nin 12. haftasında 11 yarışmacı dokunulmazlık oyunlarında mücadele vermişti. Belirlenen üç eleme adayı, Barbaros, Furkan ve Uğur, eleme oyunu için yerlerini aldı. Mehmet şef, yarışmacılara kendi tarifi olan kaz ciğeri terrineyi sundu ve yarışmacılara gereken ip uçlarını verdi. Süre başladı. Verilen sürenin bitiminde, yemeği Mehmet şefin yemeğine en yakın yapan isim Uğur oldu. Uğur, en az bir hafta daha yarışmada kalma şansına sahip oldu.

BARBAROS MU ELENDİ FURKAN MI?

Geriye, yarışmanın en favori isimlerinden Barbaros ve Furkan kaldı. Şefler, iki tabağın birbirine çok yakın olduğu için karar vermekte zorlandılar. Artık karar vermek için ufak ayrıntılara bakma durumunda kaldılar. Elenen ismin üzülerek Furkan olduğunu açıkladılar. Barbaros, Furkan’ın elenmemesi gerektiğini, takımlar kurulduğunda ilk alınan yarışmacılardan biri olduğunu söyledi ve üzülerek arkadaşına veda etti.

ELENEN İSİM FURKAN OLDU?

Furkan’a veda etmeden önce ilk sözü Mehmet şef aldı. Ona başta çok çıkıştığı için ailesinden bile tepki aldığını, onun usta çırak ilişkisini bildiği için kendisine en ufak bir saygısızlık yapmadığını, önünün çok açık olduğunu ve ilerde çok iyi yerlere geleceğinden emin olduğunu söyledi. Aynı şekilde Somer şefte, onun yurt dışında bile ülkemizi temsil edebileceğini, ancak yabancı dilinin olmadığını onu en kısa sürede halletmesini tavsiye ederek ona veda etti.

Danilo şefte, aynı şekilde Furkan’ın gitmesine çok üzüldüğünü ama kendisini bu yarışmada çok iyi bir şekilde geliştirdiğini söyledi. Furkan, geçen sene de yarışmaya başvurmuş ve seçmelerde elenmişti. Yılmayan Furkan, bu seneki seçmelerde başarılı olarak yarışmanın ilk 16’ın da yer almaya hak kazanmıştı. Arkadaşlarıyla da vedalaşan Furkan, stüdyodan ayrıldı.

MasterChef 2020 11. Hafta Elenen Yarışmacı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler