Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mustafa İki Aşk Arasında...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Mustafa İki Aşk Arasında Mı Kalacak?

Atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa, 10. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mustafa, Melek’in abisinin kızı olmadığını ve bunu Maria’nın da bilip kendisinden gizlediğini öğrenince büyük hayal kırıklığına uğruyor. Kudret, Gonca’yı kapı dışarı ettikten sonra Maria’yı yanına çağırıp çocuğu doğurduktan sonra gitmesini istiyor. Nadire, Halil’in katilinin Galip olduğunu öğrenip gidip onu vuruyor. Yaralı olan Galip, Gonca’ya Eda’yı yıllardır sakladığını anlatıyor. Gonca, Mustafa’nın eski sevgilisi Eda’yı onun bulmasını sağlıyor. Maria ile Mustafa, 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Mustafa, iki aşk arasında mı kalacak?

Pazar Dizileri 2020

Mustafa İki Aşk Arasında Mı Kalacak?

Maria ile Mustafa, 11. bölüm fragmanında; Mustafa, Maria’dan bir şans daha istiyor. Eda’nın yaşadığını öğrenen Mustafa, Galip’i bulup ona yaptıklarının hesabını soruyor. Galip, Mustafa’ya kendisini öldürmesi için yalvarıyor. Şuhayip’in hamile olan sevgilisi ona sırtını mı dönecek?

İşte Maria ile Mustafa 11. bölüm 1. fragmanı….

MARİA İLE MUSTAFA 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Müjdat, Melek’in babasının kendisi olduğunu söyledikten sonra Mustafa, büyük hayal kırıklığına uğruyor. Maria’nın da bu durumu bilip kendisinden gizlediğini öğrenince iyice sinirleniyor. Kudret, Gonca’yı yaka paça kapının önüne koyuyor. Müjdat, Gonca’dan hesap sormak için onu uçurumun kenarına götürüyor. Gonca, kendisini korumaya çalışırken Müjdat’ı uçurumdan aşağı itiyor.

Kudret, Maria’yı yanına çağırıp karnındaki bebeği doğurduktan sonra konaktan çekip gitmesini söylüyor. Nisan’a aşık olan Rüzgar, konağa geliyor. Peşinden Halil geliyor ve onun konuşmasına engel olmaya çalışıyor. Ama Rüzgar, Nadire’ye, Halil’in katilinin Nihat değil Galip olduğunu söylüyor. Nadire, duyar duymaz konaktan çıkıp Galip’i öldürmek için onun peşine düşüyor. Galip’i bulan Nadire, Galip’e silahını çekiyor. Halil, ona engel olmaya çalışıyor. Ama başaramıyor. Nadire Galip’i vuruyor.

Maria, Mustafa ile konuşup Gonca’nın kendisinden iki gün süre istediğini, onu bulup hastaneye götürdüğünü anlatıyor. Ama Mustafa, Maria’yla Gonca’nın kendisinin arkasından iş çevirdikleri için ona artık güvenmediğini söylüyor. Halil, Nadire’ye aşkını ilan ediyor ve onu artık kimsenin kendisinden alamayacağını söylüyor.

Gonca’nın babası konağa gidip, Kudret’ten Melek’i almak istiyor. Ama Kudret, Melek’i vermiyor. İclal, Şuayip’in kendisini aldattığını anlıyor. Onu takip edip onu hamile bir kadınla birlikte onu yakalıyor. Galip, yaralı halde yanına gelen Gonca’ya Eda’nın yaşadığını söylüyor. Gonca, Eda’nın yanına gidip kendisini beklemesini geleceğini söylüyor. Mustafa’ya Eda’nın kolyesini gönderiyor ve onun ölmediğini anlamasını sağlıyor. Paketi alan Mustafa, oradaki adrese gidiyor.

Maria İle Mustafa 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Eski Sevgilisi Eda’nın Yaşadığını Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler