Ana SayfaDizilerArıza 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Yaptığı Oyunla Konsorsiyuma Girmeyi...

İlgili Postlar

Arıza 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Yaptığı Oyunla Konsorsiyuma Girmeyi Başarıyor!

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Arıza, 10. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ali Rıza, son anda Haşmet’in de gelmesiyle Mert’i Cabir’in elinden kurtarıyor. Ancak Mert, yaralanıyor. Mert, hayati tehlikeyi atlatıyor. Ali Rıza, Halide’nin kendisini onun için feda ettiğini ve onun kendisini sevdiğini anlıyor. Cabir’i yakalayan Ali Rıza, onunla canı karşılığında bir plan kuruyor. Şehmuz ve Galip, silahlı saldırıya uğruyor. Derya ile Murat, kaçırılıyor. Ali Rıza, onları bulup Cabir’i onların gözü önünde vuruyor. Cabir’i, Muzaffer sağ olarak oradan kurtarıyor. Burak’ın silahları patlatmasını itiraf etmesinden sonra Konsorsiyum, onun tüm yetkilerini Ali Rıza’ya veriyor. Ali Rıza, yaptığı oyunla konsorsiyuma girmeyi başarıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Konsorsiyuma Girmeyi Başarıyor!

Arıza dizisinin 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ali Rıza, Cabir’in kardeşini tuttuğu yeri öğrenip oraya gidiyor. Haşmet ile Saffet’e, silah seslerini duyunca onun arkasından gidiyor. Ali Rıza, Cabir’in adamlarını etkisiz hale getirince o da Mert’in kafasına silah dayıyor. Burak’ın da son anda gelmesiyle Ali Rıza, Mert’i yaralı da olsa kurtarmayı başarıyor. Cabir, oradan kaçıp uzaklaşıyor. Ali Rıza, kardeşini hastaneye götürüyor. Mert, ameliyata alınıyor ve hayati tehlikesi olmadığı ortaya çıkıyor.

ARIZA 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cabir, doktor kılığında hastaneye geliyor. Ali Rıza onu, kıskıvrak yakalayıp bir güzel dövüyor ve sonrasında onu bir eve götürüyor. Cabir, Ali Rıza’ya, kendisine ne yapacağını soruyor. Ali Rıza, ona dediklerini yaparsa onu öldürmeyeceğini söylüyor. Şehmuz ile Galip, silahlı saldırıya uğruyor. Konsorsiyumun toplantısında Galip ile Şehmuz, tüm bunlara sebep olarak Burak’ı sorumlu tutarlar. Mithat, sürekli Burak’ı onlara karşı savunuyor.

Sonrasında Derya ve Murat, kaçırılıyor. Herkes onları aramak için seferber oluyor. Ormanda ikisi eli kolu bağlı bir şekilde bulunuyor. Murat, kendilerini Cabir’in elinden Ali Rıza’nın kurtardığını söylüyor. Herkes, Ali Rıza’nın tekneye binip kaçmakta olan Cabir’i öldürüp denize düşürdüğünü görüyor. Konsorsiyum tekrar toplanıyor. Burak’ın, silahları patlattığını itiraf ettiği ses kaydını Şehmuz herkese dinletiyor. Burak’ın cezası kesiliyor. Öfkelenen Burak, hepsinin işini bitireceğini söylüyor. Burak’ın tüm yetkileri Ali Rıza’ya veriliyor.

 Arıza 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halide Ali Rıza’ya Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler