Ana SayfaDizilerArıza 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halide Ali Rıza'ya Aşık Olduğunu İtiraf...

İlgili Postlar

Arıza 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Halide Ali Rıza’ya Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Arıza, 10. yeni bölümüyle 15 kasım pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cabir, Haşmet’i verip kardeşini alır. Ancak yamuk yapıp Haşmet’in üzerine yerleştirdiği bombanın pimini çektiği sırada Ali Rıza, Cabir’in kardeşini vurur. İki taraf büyük bir çatışmaya girer. Cabir’in kardeşi ameliyattan çıkamaz. Konsorsiyumdakileri arayan Cabir, Ali Rıza’yı ister. Yoksa oradakileri ailelerini öldürmekle tehdit eder. Ali Rıza, kendisi gidip Cabir’e teslim olur. Kardeşinin öldürüleceğini duyunca kaçmayı başarır. Cabir, tam Mert’i öldürecekken Ali Rıza yetişir. Arıza, 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Halide, Ali Rıza’ya aşık olduğunu itiraf ediyor.

Pazar Dizileri 2020

Halide Ali Rıza’ya Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

Arıza, 10. bölüm 1. fragmanında; Ali Rıza, Halide’nin kendisini kurtarması karşılığında Burak’la yaptığı anlaşmayı öğreniyor. Ona neden bunu yaptığını sorduğunda, kendisinin sevdiği insan için yapamayacağı bir şey olmadığını söylüyor. Ali Rıza, Halide’nin de kendisini sevdiğini anlayıp sakinleşiyor ve onu öpüyor.

İşte Arıza 10. bölüm 1. fragmanı…

ARIZA 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Takas sırasında Ali Rıza, para çantasının içine sinyal alıcı koyuyor. O cihazın sayesinde Cabir’in elindeki kumanda çalışmıyor. Haşmet, Halide’yi görmeye gidiyor. Babasını karşısında gören Halide, mutluluktan havalara uçuyor. Ali Rıza’ya ayrıca teşekkür ediyor ve ona sarılıyor. Burak ise, babasına gidip durumu anlatıyor. Fuat, Ali Rıza olmasaydı herkesin öleceğini anlıyor.

Konsorsiyum toplanıyor. Ali Rıza’ya, herkesin hayatını tehlikeye attığı için kızıyorlar. O sırada Cabir, oradakilerin hepsini görüntülü arıyor ve kardeşini gömdüğünü, on tane mezar kazdığını eğer Ali Rıza’yı kendisine teslim etmezlerse yakınlarını tek tek öldüreceğini söylüyor. Muzaffer, Ali Rıza’ya Cabir’in bulunduğu yerin adresini mesajla bildiriyor. Ali Rıza, doğruca Cabir’in bulunduğu adrese gidiyor ve kapıdaki tüm adamları öldürüp içeri giriyor.

Yaralı bıraktığı adamın telefonundan Cabir’i arıyor ve tek başına geldiğini söylüyor. Cabir, adamlarını gönderip Ali Rıza’nın gözlerini bağlayıp yanına getirtiyor. Cabir, kendisinin gözünün önünde nasıl kardeşini öldürdüyse, aynı şekilde onun kardeşini de gözünün önünde öldüreceğini söylüyor. Ali Rıza, sandalyenin çivisini söküp kelepçeyi açmayı başarıyor. Adamları öldürüp dışarı çıkmayı başarıyor. Mert’in evden birden çıkmasıyla Haşmet’le Sabri, durumu anlayıp onu takip ediyor.

Halide, Burak’la konuşup eğer Ali Rıza’yı kurtarırsa ilişkilerinin onun istediği gibi olacağını söylüyor. O da Ali Rıza’yı bulmak için yola koyuluyor. Ali Rıza, tam Cabir, Mert’i öldüreceği sırada içeri giriyor. Arkasından Haşmet ve Sabri’de geliyor. Cabir, Mert’in kafasına silahını dayayıp onları tehdit ediyor.

Arıza 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Cabir’in Elindeki Mert’i Kurtarabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler