Ana SayfaDizilerEDHO Dizisine 3 Oyuncu Transferi

İlgili Postlar

EDHO Dizisine 3 Oyuncu Transferi

Ekranların sevilen fenomen dizisi EDHO Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a 3 yeni oyuncu transferi. Oktay Kaynarca ve Ozan Akbaba’nın rol aldığı diziye geçtiğimiz haftalarda Pelin Akil ve ardından Engin Benli dahil olmuştu. Detaylar haberimizin devamında…

Oktay Kaynarca kimdir?

EDHO’ya Yeni Oyuncular Dahil Oluyor

ATV ekranında 6 sezondur izleyiciyle buluşan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 3 yeni oyuncu transferi yapıldı. Daha önceki bölümlerde de izlediğimiz Uğur Keleş, Soner Türker ve Ahmet Erkut diziye dahil oldu.

Uğur Keleş, Soner Türker ve Ahmet Erkut diziye Korkmaz ailesinin üyeleri olarak dahil olacak. Korkmaz ailesinin üyeleri, Derman Korkmaz, Selman Korkmaz ve Dayı Korkmaz karakterlerini Uğur Keleş, Soner Türker ve Ahmet Erkut canlandıracak.

EDHO’nun İlyas’ı Ozan Akbaba’nın Yeni İşi..

Kadrosuna dahil ettiği yeni oyuncularla Çakırbeyli ailesi ile Korkmaz ailesi arasındaki gerilimin artması bekleniyor.

EDHO ‘nun Son Bölümünde Neler Oldu?

Hızır Çakırbeyli, canından çok sevdiği yeğeni Alpaslan için hayatta kalması için Yaman Korkmaz’la el sıkışmaya hazırdır. Yaman Korkmaz’ı masaya davet eden Hızır Reis’in aile içindeki gerilimleri de devam etmektedir. Evi terk eden Hızır Reis, yerleştiği otelde Bahar Sincanlı’nın markajına takılır. Bahar’ın sinsi planlarının farkında olan Ceylan Çakırbeyli ise Bahar’ın karşısına dikilir.

Emin adımlarla Hızır Reis’i avucunun içine almak üzere planlar yapan Bahar, çocukluk arkadaşı Ömür’ü de bir bilinmeze iter. Bahar yüzünden eşi İlyas’la arası açılan Ömür, evi ve İlyas’ı terk etmeye hazırdır. Amcasının masasından ve evinden kovulduktan sonra kendi yolunu çizen Alpaslan, Yaman Korkmaz’la mücadeleden kaçacak değildir. Korkmazların tek tek mekanlarını basarak sonunda Yaman Korkmaz’ı köşeye sıkıştırır. Yaman’ın babası Hamdi Korkmaz’ı eline geçiren Alpaslan, amcalarının hayatı ve mücadelesi arasında bir seçim yapmak zorunda kalmıştır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler