Ana SayfaÜnlülerEDHO'nun İlyas'ı Ozan Akbaba'nın Yeni İşi..

İlgili Postlar

EDHO’nun İlyas’ı Ozan Akbaba’nın Yeni İşi..

ATV ekranlarının ilgiyle izlenilen fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın İlyas Çakırbeylisi Ozan Akbaba, marangozluk hayalini kurduğu atölyeyi profesyonel üretime çevirdi. EDHO’nun setinde olmadığı tüm vaktini ağaç tezgahının başında harcayan başarılı oyuncu Ozan Akbaba, yakın dostlarından aldığı sehpa ve masa siparişlerini düzenliyor..Nasılmı? Detayları Haberimizde..

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Sezonu Ne Zaman Başlayacak?

EDHO’nun İlyas’ı Ozan Akbaba’nın Yeni İşi..

Başarılı oyuncu Ozan Akbaba’nın oluşan ahşap tutkusu onu pandemi zamanında profesyonel tasarımlar oluşturabilen bir marangoz yapıverdi. Ozan Akbaba, neredeyse bütün karantina ve yaz sezonunu  atölyesinde sehpa, masa ve çeşitli ahşap ürünler tasarlayıp üreterek harcadı..

Ozan Akbaba kimdir?

Ozan Akbaba: “Aldığım Ahşap Kokusu Tutkuya Dönüştü”

Yetenekli oyuncu, yeni mesleği marangozlukla alakalı “10 yıl önce kütük ev tasarımı yapan bir mimarlık ofisinde çalışırken aldığım ahşap kokusu tutkuya dönüştü. Burada bir ahşap parçasına tasarlayıp üreterek yeniden hayat vermek çok keyifli. Tezgahın başındaki konsantrasyon beni zamandan ve mekandan uzaklaştırıyor, düşüncelerim sadeleşiyor” ifadelerini kullandı.

İşte Ozan Akbaba Ve Ahşap Kokulu Atölyesi;

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler