Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur İle Burak Dayı Aşkında Dikkat Çeken Detay..

İlgili Postlar

Merve Boluğur İle Burak Dayı Aşkında Dikkat Çeken Detay..

Güzel oyuncu Merve Boluğur’un internette  tanıştığı sevgilisi Burak Dayı ile olan birlikteliği sona erdiği iddia edildi. Merve Boluğur, sevgilisi Burak Dayı’yı sosyal medya hesaplarından çıkardımı? İşte Detaylar..

Merve Boluğur Yeni Dövmesi Dikkatlarden Kaçmadı!

Merve Boluğur İle Burak Dayı Aşkında Dikkat Çeken Detay..

Sosyal medya üzerinde tanışıp aşk yaşamaya başladığı Burak Dayı ile birlikte olan başarılı oyuncu Merve Boluğur’un mutluluğu ise kısa sürdü. Ortaya çıkan iddiaya göre, sevgilisi Burak Dayı’yı Instagram hesabından arkadaşlarından çıkaran ünlü oyuncu, birlikte çekildikleri paylaşımlarınıda sayfasından kaldırdı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından aşkları övgüyle bahsedilen ikilinin aşkları bir ay dolmadan bitti.

Merve Boluğur kimdir?

Kolye Çıktı!…

Sosyal medyada yayınladığı pozlarında M ve B harflerinin bulunduğu boynundaki kolyesinden B harfini çıkartan Merve Boluğur, ayrılık dedikodularını da iyiceden güçlendirdi. Diğer taraftan iki ismin de verdikleri pozlarını sayfalarından kaldırdıkları gözlemlendi.

Merve Boluğur: “Şükür”

Fotoğrafta kolyenin olmadığı görülen Güzel oyuncu fotoğrafın açıklama kısmına “Şükür” mesajını da düşmesi dikkatlerden kaçmazken, ikiliden ayrılığa dair herhangi bir açıklama yapılmadı.

Merve Boluğur Cüretkar Mayosuyla Tüm Dikkatleri Topladı..

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler