Ana SayfaÜnlülerMerve Boluğur Yeni Dövmesi Dikkatlarden Kaçmadı!

İlgili Postlar

Merve Boluğur Yeni Dövmesi Dikkatlarden Kaçmadı!

Sosyal medyayı sık kullanan isimlerden olan ünlü oyuncu Merve Boluğur bir süredir yaptığı paylaşımlarla hayatında biri olduğunun sinyallerini veriyordu. Geçtiğimiz haftalarda erkek arkadaşıyla ilk kez yüzünü göstermeden fotoğraf paylaşmıştı. Ünlü oyuncu akşam saatlerinde el ele görüntülen’memelerinin ardından ilişki haberlerinin gerçek olduğunu doğruladı. Merve Boluğur’un yeni sevgilisi hayranı çıkmıştı.

Merve Boluğur’dan İlişki İddialarına Açıklama

Son dönemde gündeme gelen Burak Dayı ile yaşadığı aşkla gündemde olan oyuncu Merve Boluğur’un son fotoğraflarındaki detay dikkatlerden kaçmadı. Boluğur, “benimki” anlamına gelen yeni dövmesi dikkatlerden kaçmadı!

 Merve Boluğur, Manavgat Şelalesinde!

Son dönemde Burak Dayı ile yaşadığı aşkla gündemde olan oyuncu Merve Boluğur’un son fotoğraflarındaki detay dikkatlerden kaçmadı. Boluğur, “benimki” anlamına gelen yeni bir dövme yaptırdı. Uzun süreli yalnızlığını sanat direktörü Burak Dayı ile sonlandıran ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Manavgat Şelalesi’ne gitti. Suyun içerisinde çekilmiş karelerine “Özgür” notunu düşen Boluğur’un fotoğraflarındaki detay dikkatlerden kaçmadı. Boluğur’un, “benimki” anlamına gelen yeni bir dövme yaptırdığı görüldü. Öte yandan Boluğur’un sevgilisinin, iki yıl boyunca oyuncunun fotoğraflarına hayran bir şekilde yorum yapması dikkat çekmişti.

Merve Boluğur Yeni Dövmesi Dikkatlarden Kaçmadı!

Merve Boluğur Kimdir?

Merve Boluğur Yeni Dövmesi Dikkatlarden Kaçmadı!

Geçtiğimiz haftalarda yayımladığı hikayeyle yeni bir aşkın sinyalleri veren ünlü oyuncu Merve Boluğur erkek arkadaşının yüzünü göstermeden bir paylaşım yapmış ve dikkatleri üzerine çekmişti. Bu paylaşımdan sadece bir kaç saat sonra erkek arkadaşıyla el ele görüntülenen ünlü oyuncu birkaç saat önce aşk haberlerini doğruladı. Sosyal medya hesabından erkek arkadaşıyla fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu fotoğrafın altına “Gerçek” notunu düşmüştü. Son dönemde Burak Dayı ile yaşadığı aşkla gündemde olan oyuncu Merve Boluğur’un son fotoğraflarındaki detay dikkatlerden kaçmadı. Boluğur, “benimki” anlamına gelen yeni bir dövme yaptırdı. Uzun süreli yalnızlığını sanat direktörü Burak Dayı ile sonlandıran ünlü oyuncu Merve Boluğur, önceki gün Manavgat Şelalesi’ne gitti. Suyun içerisinde çekilmiş karelerine “Özgür” notunu düşen Boluğur’un fotoğraflarındaki detay dikkatlerden kaçmadı. Boluğur’un, “benimki” anlamına gelen yeni bir dövme yaptırdığı görüldü.

Merve Boluğur Yeni Dövmesi Dikkatlarden Kaçmadı!

Merve Boluğur’un Yeni Sevgilisi Hayranı Çıktı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler