Ana SayfaDedikoduMerve Boluğur'dan İlişki İddialarına Açıklama

İlgili Postlar

Merve Boluğur’dan İlişki İddialarına Açıklama

Son dönemlerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur aşka yeniden kalbini açtı. Geçtiğimiz gün kafa karıştırıcı bir paylaşımla herkesin aklına soru işareti düşüren güzel oyuncu Merve Boluğur yeni sevgilisiyle el ele görüntülendi. Birkaç saat sonra Merve Boluğur’dan ilişki iddialarına açıklama geldi.

Aşka Kapılarını Neden Kapattı?

2015 senesinde Murat Dalkılıç’la dünya evine giren güzel oyuncunun evliliği iki sene sürmüştü. Büyük bir aşkla evlenen çift ne yazık ki evliliklerinde aynı uyumu yakalayamamış ve sık sık tartışmalarla gündeme gelmişlerdi. 2017 senesinde Dalkılıç’tan boşandıktan bir yıl sonra gönlünü iş adamı Hakan Sabancı’ya kaptıran Boluğur bu ilişkisinde büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Hakan Sabancı Boluğur’u bir buçuk hafta sonra aldatmış ve ikili ilişkilerini sonlandırmıştı.

Merve Boluğur’un Kafa Karıştıran Paylaşımı? Yoksa Aşıkmı Oldu..

Manidar Paylaşım

Karantina günlerinden beri sosyal medya hesaplarını daha sık kullanan isimler arasına olan Merve Boluğur, yayımladığı son paylaşım ile kafaları fena karıştırdı. Yeni bir aşka yelken açtığı düşünülen ünlü oyuncu gelen soruları yanıtsız bıraktı.

Merve Boluğur Kimdir?

Merve Boluğur’dan İlişki İddialarına Açıklama

Merve Boluğur ve Sevgilisi
Merve Boluğur ve Sevgilisi

Geçtiğimiz gün yayımladığı hikayeyle aşk sinyalleri veren Merve Boluğur erkek arkadaşının yüzünü göstermeden bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımdan sadece bir kaç saat sonra erkek arkadaşıyla el ele görüntülenen ünlü oyuncu birkaç saat önce aşk haberlerini doğruladı. Sosyal medya hesabından erkek arkadaşıyla fotoğraf paylaşan ünlü oyuncu fotoğrafın altına “Gerçek” notunu düştü.

https://www.instagram.com/p/CC-iTbppmQA/

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler