Ana SayfaDedikoduDuygu Sarışın'dan Ayrılık İddialarına Açıklama

İlgili Postlar

Duygu Sarışın’dan Ayrılık İddialarına Açıklama

Geçtiğimiz senelerde Çağatay Ulusoy’la bir aşka yelken açan Duygu Sarışın özel hayatını olabildiğince gözlerden uzak tutmaya çalışıyor. Birlikteliklerinden beri bir ayrı bir barışık gündeme gelen çift hakkında yine ayrılık iddiaları ortaya atılmıştı. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Duygu Sarışın’dan ayrılık iddialarına açıklama geldi.

Bir Dargın Bir Barışık

İki sene önce mutlu bir aşka yelken açan Duygu Sarışın ve Çağatay Ulusoy çifti sürekli ayrılık haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. Bir dargın, bir barışık olan çiftin geçtiğimiz aylarda yine ayrıldığı iddia edilmişti. Bu haberlerden birkaç hafta sonra ise çift birlikte tatil yaparken objektiflere yansımıştı.

Duygu Sarışın’dan Bir Yeni Açıklama Daha!

Karantinayı Birlikte Geçirdiler

Karantina günlerinde eve kapanan isimler arasında olan Çağatay Ulusoy ve Duygu Sarışın karantinayı birlikte geçirdi.Çifte yakın bir kaynak tarafından Zekeriyaköy’deki Bahçeli villasında sevgili Duygu Sarışın ile kalan Çağatay Ulusoy’un bahçesinde bol bol zaman geçirdiği, besteler yaptığı ve bir yandan da bir senaryo üzerinde çalışmaya başladığı aktarıldı. 3 ay boyunca aynı evde kalmaları evlilik provası olarak magazin gündemine yansıdı.

Çağatay Ulusoy Kimdir?

Duygu Sarışın’dan Ayrılık İddialarını Yanıtladı

Karantina döneminin ardından normalleşmeyle birlikte çalışma hayatlarına geri dönen ikilinin yine ayrıldığı iddia edildi. Dün Etiler’de kameralara yakalanan ünlü oyuncu Duygu Sarışın muhabirler tarafından soru yağmuruna tutuldu. Ayrılık iddialarını “Biz ayrılmadık ki” diyerek yalanlayan Sarışın, “3-4 kez ayrılıp barıştığınıza dair haberler çıktı. Bu söylentiler sizi üzüyor mu?” sorusuna “Sizin gazeteci arkadaşlarınız yazıyor öyle. Yoksa 3-4 kere ayrılıp barışacak tipler değiliz. Her ilişkide tartışmalar olur, kardeşimle bile tartışıyoruz bazen.” yanıtını verdi. Geçtiğimiz gün kilo almış haliyle tatilde kameralara yakalanan Çağatay Ulusoy hakkında sorulan kilo sorusunu ise “Onu Çağatay’ı bulunca ona sorun ama o kadar da kilolu değil” sözleriyle yanıtladı.

Duygu Sarışın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler