Ana SayfaÜnlülerŞiddet Gören Deniz Bulutsuz'dan İsyan!

İlgili Postlar

Şiddet Gören Deniz Bulutsuz’dan İsyan!

Geçtiğimiz haftalarda Sevgilisi ünlü oyuncu Ozan Güven tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalan editör Deniz Bulutsuz, eski sevgilisi tarafından hunharca katledilen üniversite öğrencisi genç kız Pınar Gültekin için isyan bayrağını çekti. Çok yakın bir dönemde  yaşadığı korkunç zamanların sonrasında ilk defa sosyal medya hesabından paylaşım yapan Deniz Bulutsuz’un bu son paylaşımı büyük yankı uyandırdı. İşte Detaylar..

Ozan Güven’in Şiddet Uyguladığı Deniz Bulutsuz’un Kaçış Anı!

Şiddet Gören Deniz Bulutsuz’dan İsyan!

Üniversite öğrencisi genç kız Pınar Gültekin’in vefatı Türkiye’yi derin bir üzüntüye salıverdi. Muğla’ya bağlı Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olarak emniyet birimlerince aranan 27 yaşlarındaki üniversite öğrencisi genş kız Pınar Gültekin’in eski sevgilisi tarafından korkunç bir vazıiyette katledilmesi editör Deniz Bulutsuz’u da sessizlikten çıkarıverdi..Şiddet Gören Deniz Bulutsuz’dan İsyan Geldi…

Geçtiğimiz haftalarda ünlü oyuncu sevgilisi Ozan Güven’den psikolojik ve fiziksel şiddet gördüğünü iddia eden ve bu korkunç olayı yargıya taşıyan editör Deniz Bulutsuz da konu hakkında isyan bayrağını çekti..

Ozan Güven kimdir?

İşte Şiddete Maruz Kalan Deniz Bulutsuz’un Pınar Gültekin İsyanı;

Şiddete Maruz Kalan Deniz Bulutsuz'un Pınar Gültekin İsyanı
Şiddete Maruz Kalan Deniz Bulutsuz’un Pınar Gültekin İsyanı

Ozan Güven’den Şiddet Gören Deniz Bulutsuz’un Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler