Ana SayfaDedikoduOzan Güven'den Şiddet Gören Deniz Bulutsuz'un Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Ozan Güven’den Şiddet Gören Deniz Bulutsuz’un Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Oyuncu Ozan Güven’in, 17 yaş küçük sevgilisi Editör Deniz Bulutsuz’a uyguladığı şiddetin yankıları artarak devam ediyor. En son Deniz Bulutsuz’un şikayetinin sonrasında Ozan Güven hakkında mahkemeden 2 ay uzaklaştırma kararı alınmış, aynı karara itiraz eden Ozan Güven ise asıl şiddete kendisinin maruz kaldığını öne sürmüştü.  Ozan Güven’den şiddet gören Deniz Bulutsuz’un yeni görüntüleri ortaya çıktı! Çarpıcı Detaylar Haberimizde..

Ozan Güven’e Mahkemeden Şok Edici Karar!

Ozan Güven’den Şiddet Gören Deniz Bulutsuz’un Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı!

Yaklaşık 6 ay sonra sansasyonel bir şekilde son bulan Ozan Güven – Deniz Bulutsuz aşkında yeni bir gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hürriyet’in yapmış olduğu özel haberine göre, Editör Deniz Bulutsuz’un yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Ozan Güven kimdir?

Savcılıkta bulunan dosyadaki tüm fotoğraflarda birlikte bu olaya ait şiddet gözler önüne serildi. Agresif tavırları ile bilinen oyuncu Ozan Güven’in, sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darbetmesinin ardından ortaya çıkan fotoğraflarda Deniz Bulutsuz’un gözünde morluk, kanlanma ve şişlik, kolunda morarma ve çenesinde derin yara olduğu görüldü.

Editör Deniz Bulutsuz, şahsi avukatı aracılığıyla Savcılığa verdiği dilekçede, Ozan Güven’in hürriyetten yoksun bırakma’, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ ve ‘hakaret’ suçlarından yargılanmasını taleb etti.

 “Beni İttirince Abajur Çeneme Geldi”

Deniz Bulutsuz dilekçesinde şöyle ifade etti; “Bu söze bozulduğumu söylememin ardından alkolün etkisiyle bağırıp çağırmaya başladı. Onu sakinleştirmek isterken yatak odasındaki abajuru duvara vurarak kırdı. Beni ittirince abajur çeneme geldi. Sonra beni yatağa yatırarak üzerime oturarak sert bir tokat attı. Ardından bana vurmaya devam ederken kendi yüzüne de vuruyordu. “

“Saçımdan Yakalı Ve Beni Duvara Vurdu!”

“Evden kaçmaya çalıştım. Evin üst katındaki merdivenlerden inerken saçımdan beni yakalayarak kafamı duvara vurdu.Çarpmanın etkisiyle merdivenlerden düştüm. Birçok bölgeden yaralandım. Elimde su şişesi ile beklerken ‘Bana biraz su ver’ dedim. Elindeki suyu kafamdan aşağıya dökerek, ‘Al sana su’ dedi. Evden çıkmama izin vermeyerek ‘Hiçbir yere gidemezsin. Sen bunu hak ediyorsun. Seni öldüreceğim’ dedi. Cep telefonumu elimden alarak cebine koydu. Beni evde alıkoyduğu için büyük uğraşlarla ayakkabılarım olmadan evden çıktım. Şoförü arkadaşımın evine bıraktı.”

Ünlü oyuncu Ozan Güven de savcılığa ifade vererek Deniz Bulutsuz hakkında şikâyetçi oldu. Oyuncu ifadesinde, Deniz Bulutsuz’un arkadaşlarının evinde muhabbet sırasında sözü eski sevgilisine getirdiğine ifade ederek olayı şöyle anlattı;

“Nasıl Seviştiğinizi de Anlat Bari…’ Dedim”

“‘Bunları anlatmaya ne gerek var Deniz. Nasıl seviştiğinizi de anlat bari…’ dedim. İddia ettiği gibi bir kelime kullanmadım. Eve gittik. Deniz iğneleyici laflar sokmaya başladı. Deniz’e, ‘Bak yapma, üzerime gelme’ dedim. Yatağa gittiğimde uyumuyordu. Yorgana tekme atmasıyla abajur yere düştü. Sapı Deniz’in elinde kaldı…….”

“Seni Türkiye’ye Rezil Edeceğim”

“Deniz’in elindeki sapı tutarak, ‘Ver ne yapıyorsun’ dedim. Deniz bana ‘Vuruyorsun’ dedi. Abajurun sapını çekiştirirken Deniz’in çenesine çarptı. Bana ‘Seni Türkiye’ye rezil edeceğim, ‘kadın döven adam’ diye söyleyeceğim’ dedi. Bana vurmaya başladı. Yüzümden yaralandım. Şoförümden Deniz’i götürmesini istedim. Öldürmekle tehdit ederek gitmesine engel olmadım. Kasten darp etmedim, sinkaflı sözler söylemedim. Telefonunu gasp etmedim. Bir gün sonra ben ateşim çıktığı için hastaneye gittiğimde doktor darp izlerini görünce darp raporu tuttu…”

 

Deniz Bulutsuz'un Yeni Görüntüleri
Deniz Bulutsuz’un Yeni Görüntüleri
Deniz Bulutsuz'un Yeni Görüntüleri
Deniz Bulutsuz’un Yeni Görüntüleri
Deniz Bulutsuz'un Yeni Görüntüleri
Deniz Bulutsuz’un Yeni Görüntüleri

Avukat, “Ortada böylesine bir darp ve suçun işlendiğine dair ciddi bir şüphe varken, bu itirazın savcılık ve aile mahkemesi tarafından ciddiye alınmayacağına eminim. Biz de delilleri karartma ihtimali olması nedeniyle tutuklanma talebinde bulunacağız. Buna ilişkin dilekçemizi belgeleriyle beraber sunacağız. Hazırlığını yapıyoruz.” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler