Ana SayfaÜnlülerOzan Güven'e Mahkemeden Şok Edici Karar!

İlgili Postlar

Ozan Güven’e Mahkemeden Şok Edici Karar!

Kız arkadaşına şiddet uyguldığı haberleri ile ülke gündeminde büyük ses getiren oyuncu Ozan Güven’e Mahkemeden Şok Edici Karar!

Geçtiğimiz günlerde Deniz Bulutsuz’un yapmış olduğu paylaşımla kız arkadaşına şiddet uyguladığı haberleri doğan Ozan Güven, sanat camiasından ve hayranlarından büyük tepkiler almıştı. En son senaristlerin tepkisi ile karşılaştı. Yeni alınan bilgilere göre Ozan Güven’e bir şok da mahkemeden geldi.

Ozan Güven Skandalı Sonrası Senaristler Kadına Şiddete Karşı Bildiri Yayımladı

Ozan Güven Kimdir?

Ozan Güven’e Mahkemeden Şok Edici Karar!

Geçtiğimiz günlerde kız arkadaşı Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı haberleri çıkan ve başta sanat camiası olmak üzere çok fazla tepki alan Ozan Güven’e rol aldığı Babil dizisindeki oyuncu arkadaşlarının yanı sıra bir tepki de senaristlerden gelmişti. Bir bildiri yayınlayan senaristler, kadına şiddet karşısında tepkilerini dile getirmişlerdi.

Son olarak mahkemeden de beklemediği bir cevap alan Ozan Güven gündemden düşmüyor. Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı haberleri sonrası mahkeme tarafından 2 ay uzaklaştırma kararı alan Güven, kararın bozulması için itirazda bulundu. Güven ayrıca Bulutsuz’un kendisini darp ettiğini iddia etti ve fotoğraflı belgeler sunmuştu.

Mahkemeden Ozan Güven’in beklediğinin dışında yaptığı karar bozma talebine ret cevabı geldi. Verilen tedbir kararının olay ile uyumlu ve yasaya uygun olması sebebi ile itirazın reddedilmesine karar verildi.

Ozan Güven Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler