Ana SayfaÜnlülerÇağla Şıkel İskelede Çocuklarıyla Eğlencenin Dibine Vurdular!

İlgili Postlar

Çağla Şıkel İskelede Çocuklarıyla Eğlencenin Dibine Vurdular!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yaz tatilin tadını oğulları Uzay ve Kuzey Bodrum’da çıkardı. Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, rotasını Çeşme’ye çevirmişti. Geçtiğimiz haftalarda oğulları ile beraber Bodrum plajında objektiflere takılan 41 yaşlarındaki ünlü model Çağla Şıkel, bu defa Çeşme The Beach Of Momo’da magazincilere görüntülenmişti.

Çağla Şıkel Davasında Arto’ya Mahkemeden Şok Karar

Kuzey ve Uzay ile Bodrum’da tatil yapan manken Çağla Şıkel, önceki gün Gölköy’deki bir plajda objektiflere yansıdı. Şıkel, gün boyu iskelede çocuklarıyla eğlencenin dibine vurdular!

Çocuklarıyla Şakalaştı!

Kuzey ve Uzay ile Bodrum’da tatil yapan manken Çağla Şıkel, önceki gün Gölköy’deki bir plajda objektiflere yansıdı. Şıkel, gün boyu iskelede çocuklarıyla şakalaştı. Manken Çağla Şıkel’in oğulları Kuzey ve Uzay ile Bodrum tatili tam gaz devam ediyor. Şıkel, önceki gün Gölköy’deki bir plajda görüntülendi. Denize girmeyi tercih etmeyen manken, gün boyu iskelede çocuklarıyla şakalaştı. Renkli bikinisiyle göz dolduran Çağla Şıkel’in keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Çağla Şıkel İskelede Çocuklarıyla Eğlencenin Dibine Vurdular!

Erkenden dostlarıyla birlikte beach’e gelen ünlü manken, soluğu denizde aldı. Fit fiziği ve pembe mayosu ile genç kızlara taş çıkartan Çağla Şıkel, duşunu aldıktan hemen sonra locasına geçerek kız arkadaşlarıyla güneş banyosu yaptı. Çağla Şıkel Podyumu Çeşme Plajına Taşıdı.

Çağla Şikel kimdir?

Çağla Şıkel İskelede Çocuklarıyla Eğlencenin Dibine Vurdular!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yaz tatilin tadını oğulları Uzay ve Kuzey Bodrum’da çıkardı. Ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, rotasını Çeşme’ye çevirmişti. Geçtiğimiz haftalarda oğulları ile beraber Bodrum plajında objektiflere takılan 41 yaşlarındaki ünlü model Çağla Şıkel, bu defa Çeşme The Beach Of Momo’da magazincilere görüntülenmişti. Kuzey ve Uzay ile Bodrum’da tatil yapan manken Çağla Şıkel, önceki gün Gölköy’deki bir plajda objektiflere yansıdı. Şıkel, gün boyu iskelede çocuklarıyla şakalaştı. Manken Çağla Şıkel’in oğulları Kuzey ve Uzay ile Bodrum tatili tam gaz devam ediyor. Şıkel, önceki gün Gölköy’deki bir plajda görüntülendi. Denize girmeyi tercih etmeyen manken, gün boyu iskelede çocuklarıyla şakalaştı. Renkli bikinisiyle göz dolduran Çağla Şıkel’in keyifli halleri ise dikkatlerden kaçmadı.

Çağla Şıkel İskelede Çocuklarıyla Eğlencenin Dibine Vurdular!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler