Ana SayfaDedikoduÇağla Şıkel Davasında Arto'ya Mahkemeden Şok Karar

İlgili Postlar

Çağla Şıkel Davasında Arto’ya Mahkemeden Şok Karar

Çağla Şıkel davasında Arto’ya mahkemeden şok karar. Geçtiğimiz aylarda Çağla Şıkel hakkında sinkaflı sözler eden Arto’nun başı büyük dertte. Bugüne kadar sivri diliyle tepkileri üzerine çeken Arto bu kez hakim önünde yargılanacak. Duydukları karşısında öfkeden deliye dönen Çağla Şikel Arto’ya dava açtı. Arto ne zaman mahkeme karşısına çıkacak? Arto kaç yıl istemiyle yargılanıyor? İşte mahkemeye taşınan olay hakkında  merak ettiğiniz detaylar;

Arto Bu Kez Çok Ağır Konuştu

Sosyal medya hesabı üzerinden Çağla Şıkel’e karşı hakaret içerikli yorumlar yapan ve küfür eden Arto hem Çağla Şıkel’in, hem de sosyal medyanın tepkisini üzerine çekti. Şıkel hakkında Televizyonda vücudunu 70 milyona göstermemeyi öğretsin, insan adaplı olur, Hadsiz, her haltı ye ben evliyim benim çocuğum var de, hayırdır paraya mı ihtiyacın var aç mı kaldın pislik, çalıştığın yerler paranı vermiyor mu ? , pislik!!! ” şeklinde yorumlar paylaşan Arto’ya Çağla Şıkel’in tepkisi de sert oldu.

Çağla Şıkel’in Arto Hakkındaki Zorlama Hapsi Talebi Sonuçlandı!

Uzlaşmayı Reddetti!

Arto’nun hakaret içerikli paylaşımlarına sessiz kalamayan ünlü manken savcılığa suç duyurusunda bulundu. Şıkel’in şikayetinin ardından hakkında soruşturma başlatılan Arto ifadesinde, Şıkel’i iş hayatı ve sosyal hayatında tanıdığını bahsi geçen paylaşımın kendisine ait olduğu ve ifade özgürlüğü adı altında paylaşımda bulunduğunu, suçlamayı kabul etmediğini dile getirdi. Bunun üzerine mahkeme tarafları uzlaştırmaya yönlendirdi ancak Şıkel uzlaşamayı reddederek olayın arkasını bırakmadı.

Çağla Şıkel Davasında Arto’ya Mahkemeden Şok Karar

Şıkel’in uzlaşmayı reddetmesinin ardından, Arto hakkında ‘Alenen Hakaret’ suçundan dava açıldı. Arto’nun 2,5 yıla kadar hapsi isteniyor. Dava, Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek. Sosyal medyada da bir kadına sarf hakaret içerikli sözleriyle tepki alan Arto’nun hakim karşısına çıkacağı tarih ise henüz bilinmiyor. Dava detaylarıyla ilgili gelişmlerden sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Arto Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler