Ana SayfaÜnlülerBarış Murat Yağcı Özür Diledi

İlgili Postlar

Barış Murat Yağcı Özür Diledi

Survivor 2020 finalinde Cemal Can ile final koltuğunu paylaşan Barış Murat Yağcı samimi açıklamalarda bulundu. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Barış Murat Yağcı özür diledi. İşte Barış Murat Yağcı’nın o açıklamaları;

Uzun Adam!

Barış Mura Yağcı ile şampiyon Cemal Can Canseven arasındaki diyalog sevenlerini kahkaha krizine soktu. Ekip içerisinde başlarda yıldızları pek de barışmayan iki yarışmacı sonlara doğru yakın arkadaş oldu. Final mücadelesinde rakip olmalarına rağmen birbirlerini desteklemeyi bırakmayan ikili final gecesi mutluluğu da, üzüntüyü de birlikte yaşadı. Yağcı’nın videosuna Cemal Can, “İyi ki tanıdım seni uzun adam” yorumunu yaptı. Yağcı’nın ise “Eyvallah trrrrrek” yanıtını vermesi herkesi güldürdü.

Survivor Barış Murat Yağcı Duygusal Hayat Hikayesini Anlattı!

Barış Murat Yağcı’dan Duygulandıran Not

Adada son dönemlerde Cemal Can‘la yakın arkadaş olan Barış Murat Yağcı paylaştığı videoya not olarak şunları yazdı; “Hayatımın en güzel tecrübesiydi. Çok güzel anılar ve insanlar biriktirip, tüm gücümle mücadele ettiğim ada, yeni maceramın başlangıcı oldu. Başta bu fırsatı bana veren Sevgili Acun Abime sonsuz teşekkür ediyorum. Siz görmeseniz bile kamera arkasında gecesini gündüzüne katan, emek veren ve biran bile yüzlerinden tebessüm eksik olmayan Acun Medya ekibinden Allah razı olsun, iyi ki sizleri tanıdım. Birlikte mücadele ettiğim tüm yarışmacı arkadaşlarımı ve 1. olan Cemal Can’ı tüm kalbimle tebrik ediyorum. Ülkeme döndüğümde hayal bile edemeyeceğim kadar büyük, sevgi dolu bir aileye sahip olduğumu gördüm, çok şaşırdım ve mutlu oldum. Benim yanımda olan, bana destek veren ve en önemlisi de bana sonuna kadar güvenen siz güzel insanlar lütfen hakkınızı helal edin! Sizi harbiden çok seviyorum ya…”

Cemal Can Seven Kimdir?

5 ayın ardından ülkesine dönen Barış Murat Yağcı sevenlerinin desteği karşısında şaşkına döndü. Kendisini destekleyenler için bir video çeken Yağcı şunları söyledi “Birlikte mücadele ettiğim tüm yarışmacı arkadaşlarımı ve 1. olan Cemal Can’ı tüm kalbimle tebrik ediyorum. Ülkeme döndüğümde hayal bile edemeyeceğim kadar büyük, sevgi dolu bir aileye sahip olduğumu gördüm, çok şaşırdım ve mutlu oldum. Bana çok fazla ‘Senden özür dileriz. Şampiyon yapamadık’ mesajları geliyor. Asıl ben sizden şampiyon olamadığım için özür dilerim. Bundan sonra çok farklı projelerle karşınızda olacağım” Sosyal medyada iki milyonu aşkın takipçisi olan Barış Murat Yağcı’nın yayımladığı video kısa sürede bir buçuk milyon kişi tarafından izlendi.

Barış Murat Yağcı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler