Ana SayfaDedikoduÇağla Şıkel'in Arto Hakkındaki Zorlama Hapsi Talebi Sonuçlandı!

İlgili Postlar

Çağla Şıkel’in Arto Hakkındaki Zorlama Hapsi Talebi Sonuçlandı!

Ünlü model Çağla Şıkel, geçtiğimiz sene sosyal medya hesabında “Mini etekle nasıl oturulur?” başlıklı bir görüntü paylaşmış, ve aynı paylaşımla alakalı yorumda bulunan şarkıcı Arto’dan şikayetçi olmuştu. Kişilik haklarını ihlal ettiği ve hakarette bulunduğu iddiasıyla şikâyetçi olan Ünlü model Çağla Şıkel’in başvurusu sonuçlandı. İşte Detaylar..

Şarkıcı Arto’dan Bomba Tepki: “Donuna Kadar İtalyansın”

Çağla Şıkel’in Arto Hakkındaki Zorlama Hapsi Talebi Sonuçlandı!

Ünlü manken Çağla Şıkel, geçtiğimiz yıl kendi YouTube kanalında mini etekle nasıl oturulup, kalkılması gerektiğiyle ilgili video paylaşmıştı. Şarkıcı Arto, sosyal medya sayfasından Çağla Şıkel için, “Sen önce göğüslerini göstermemeyi öğret” yorumunu sarfetmişti. Ünlü model Çağla Şıkel, kendisiyle ilgili edepsiz konuşmalar söylediğini ileri sürdüğü şarkıcı Arto’ya uzaklaştırma kararı aldırmış ve 1 milyon TL’lik tazminat davası açmıştı. Mahkeme, şarkıcı Arto’dan şikâyetçi olan ünlü model Çağla Şıkel’in ‘zorlama hapsi’ talebini sonuçlandırıldı.

Arto Kimdir?

Arto: “Parayı Kocandan Alacaksın Benden Değil”

Çağla Şıkel’in bu hamlesinin sonrasında şarkıcı Arto, sosyal medya sayfasından bir açıklama yayınlayarak; “O parayı kocandan alacaksın, benden değil” dedi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya sayfasından yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı;

“Kocasından alamadığı parayı benden alacak herhalde. Hayatım onu kocandan alacaksın, benden değil. Ona yıllarını verdin, bana değil. O yüzden para varsa, parayı kocandan alacaksın, parayı benden almayacaksın. Git kocandan al, hadi başka kapıya… Kocandan al parayı, kocandan. Yüzsüz! Hadi canım, başka kapıya! Sen ne utanmaz, ne paragöz bir şey çıktın ya. Yazıklar olsun sana…”

Çağla Şikel kimdir?

Ünlü şarkıcı hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldıran Çağla Şıkel, bir kez daha mahkemeye başvurarak, Arto’nun korunma kararına uymadığını ve isim vermeden hakaretlerine devam ettiğini öne sürdü, sonunda da zorlama hapsi talebinde bulundu.

İşte o dava geçtiğimiz gün İstanbul Aile Mahkemesi’nde yapıldı.  Şartlar oluşmadığı gerekçesiyle Şıkel’in talebine mahkeme reddine karar verdi.

Arto’dan Murat Boz’a Sert Tepki

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler