Ana SayfaDedikoduHayal Köseoğlu Selülit Yorumlarını Böyle Ti'ye Aldı

İlgili Postlar

Hayal Köseoğlu Selülit Yorumlarını Böyle Ti’ye Aldı

Başarılı oyuncu Hayal Köseoğlu’nun selülitlerinin belli olduğu fotoğrafları magazin haberlerinde bomba etkisi yaratmıştı. Her daim sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi merkezi olan seksi oyuncu Hayal Köseoğlu, bu defa selülitleri hakkında çıkan bu haberleri ti’ye alan videolu bir yayınla yanıt verdi. Detayları Haberimizde..

Hayal Köseoğlu’ndan Karantina Evinin Bahçesinde Dans Şov! 

Hayal Köseoğlu Selülit Yorumlarını Böyle Ti’ye Aldı

Yetenekli oyuncusu Hayal Köseoğlu, Bodrum’da magazincilerin objektiflerine yakalandı. Yanında sevgilisi Caner Şahin ve dostlarıyla tatil yapan oyuncu Hayal Köseoğlu, mayolu olunca selülitleriyle magazin gündemine geldi.

Hayal Köseoğlu Kimdir?

Öte yandan Hayal Köseoğlu’nun sevgilisiyle kavga ettikten sonra yanındaki arkadaşına tokat attığı da iddia edildi. İşte tamda bu iddialardan hemen sonra Hayal Köseoğlu, bu haberleri ti’ye alan bir görüntü yayınladı.

Caner Şahin Kimdir?

Hayal Köseoğlu Selülit fotoğrafı
Hayal Köseoğlu Selülit fotoğrafı

Bu defa bikini paylaşım yapan başarılı güzel oyuncu çıkan haberler hakkında çarpıcı açıklama yaptı;

Hayal Köseoğlu Selülit fotoğrafı
Hayal Köseoğlu Selülit fotoğrafı

Hayal Köseoğlu “Bir Canlandırma Yapmak İstedim…….”

“Hakkımda bu sabah müthiş bir hayal gücü barındıran bazı haberler çıkmış; kavgalar, gürültüler, tokatlar, selülitler, alınan kilolar, ayrılıklar, sinirden zıplamalar ajdjkfkf ben de sevenlerim merakta kalmasın diye onlara ufak bir canlandırma yapmak istedim…….

Hayal Köseoğlu’ndan Karantina Dansı!..

“Keyfinizi Bir Gram Bile Kaçırmayın”

………..Ayrıca şunu da söylemek istiyorum, LÜTFEN bacağınızda birkaç selülit var diye -HATTA BACAKLARINIZ SELÜLİTLE KAPLI OLSA BİLE- pareoların, havluların arkasına saklanıp köşe bucak kaçmayın, keyfinizi bir gram bile kaçırmayın”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler