Ana SayfaÜnlülerHayal Köseoğlu'ndan Karantina Evinin Bahçesinde Dans Şov! 

İlgili Postlar

Hayal Köseoğlu’ndan Karantina Evinin Bahçesinde Dans Şov! 

Fox’un Popüler dizilerden Mucize Doktor’un oyuncularından Hayal Köseoğlu, sosyal medya sayfasından karantina evinin bahçesinde iç çamaşırıyla dans şovu yaparkenki anlarını yayınladı.  Güzel oyuncunun bu performansı ise hayranlarından tam not aldı. Detaylar Haberimizde..

Hayal Köseoğlu’ndan Karantina Dansı!..

Hayal Köseoğlu’ndan Karantina Evinin Bahçesinde Dans Şov!

FOX televizyonlarının sevilen dizilerinden Mucize Doktorun setine korona virüs salgını sebebiyle  ara verilmişdi. Karantina sürecini evinde geçiren Mucize Doktor’un güzel Açelya’sı Hayal Köseoğlu, en büyük hobisi olan danslarına ara vermeden devam ediyor. Güzel oyuncu, daha öncede yayınladığı dans videosuna bir yenisini daha ekleyerek takipçilerini mest etmeye devam ediyor. Hayal Köseoğlu’ndan Karantina Evinin Bahçesinde Dans Şov Geldi..

Hayal Köseoğlu Kimdir?

“Bu Şarkıyı Keşfettiğimden Beri Evin Her Yerinde Dans Ediyorum”

Sosyal medya hesablarını aktif olarak kullanan ünlülerin başında gelen Hayal Köseoğlu, karantina döneminde bol bol paylaşımlar yaparak magazin gündemine gelmeye devam ediyor. Oyunculuk performansının yanında seksi danslarıyla da isminden söz ettirmeye devam eden başarılı oyuncu evinin bahçesinde yaptığı dansı ile olay oldu.

Hayal Köseoğlu: “Şu şarkıyı keşfettiğimden beri evin her yerinde durmadan dans ediyorum. Sokağa çıkma yasağında Dua Lipa bir şarkı daha patlatsa keşke! Hepimize mutluluk ve muhteşem enerjilerle dolu bir bayram diliyorum. Evde olsak bile bizim kadar eğlenmesini bilen bir millet tanımıyorum. Eğer sokağa çıkma yasağı süresince dans edip beni taglerseniz paylaşmak isterim ve çok mutlu olurum. Mutluluk paylaşınca güzel” dedi.

İşte Hayal Köseoğlu’ndan Dans Şov;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler