Ana SayfaDedikoduPınar Deniz: "Miray Daner İle Tokatlaştık"

İlgili Postlar

Pınar Deniz: “Miray Daner İle Tokatlaştık”

Güzel oyuncu Pınar Deniz, katıldığı bir programda özel yaşantısı ve rol aldığı projeler hakkında açıklamalar yaptı. Pınar Deniz, meslektaşı Miray Daner ile birbirlerine tokat attıklarınıda anlattı. Detayları Haberimizde..

Pınar Deniz’in Karantinadaki Anneannesi’nden Kötü Haber!

Pınar Deniz: “Miray Daner İle Tokatlaştık”

26 yaşındaki genç oyuncu Pınar Deniz, İbrahim Selim’in hazırlayıp sunduğu “İbrahim Selim ile Bu Gece” adlı programına konuk olarak katıldı.

Pınar Deniz kimdir?

Karantina dönemi sonrasında yeni normal yaşantısını anlatan Pınar Deniz, şunları anlattı;

Pınar Deniz: “Yeni normal Diye Bişey Yok”

“Yeni normal’ diye bir şeyin olmasına inanmıyorum. Sokakta herkes maskeli. İlk önce çok kötü hissettim kendimi, üzüldüm. Sonra bunun olması gerektiğini algıladım. Karantinada çok yemek yedim, uyku düzenim bozuldu, spor yapmadım, kitap okuyabildim, film izlemeye odaklanamadım.”

“Osmanlıca Öğrenebilirim”

“Vatanım Sensin” adlı dizinin kendisi için çok özel olduğunu açıklayan  Pınar Deniz, “Benim oyunculuk algımın ilk başladığı diziydi. İşe başladığımda o kadar heyecanlıydım ki… Yönetmenlere ‘Osmanlıca öğrenebilirim’ demiştim” ifadelerini kullandı.

“Kıpkırmızı Olduk.”

Vatanım Sensin’den Rol arkadaşı Miray Daner ile birbirlerine tokat attıkları sahne hakkında da açıklamlar yapan başarılı oyuncu, “Birinci bölümde onunla tokat sahnemiz vardı ve her provada birbirimize tokat atıyorduk. Kıpkırmızı olduk. Yönetmen geldi dedi ki ‘Ne yapıyorsunuz ve neden yapıyorsunuz?’ Elimin, ayağımın titrediği sahneler vardı” şeklinde konuştu.

Pınar Deniz, “Estetiğin var mı?” sorusuna “Bir tek dişlerimi yatırdım. Kaşlarımı dahi hiç aldırmadım. Eski bir fotoğrafım var, tombalak olduğum… Dolgu yaptırdığımı söylemişler. Halbuki kiloluyum orada” şeklinde ifade etti.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler