Ana SayfaDedikoduYağmur Tanrısevsin'den Oğuzhan Koç Açıklaması!

İlgili Postlar

Yağmur Tanrısevsin’den Oğuzhan Koç Açıklaması!

4 senelik aşklarını birden bire sonlandıran Güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin ve meslektaşı Oğuzhan Koç ikilisinin, son dönemlerde barıştığı ve tekrar aşklarına kaldıkları yerden başladıkları iddia edilmişti. Yağmur Tanrısevsin bu iddialar hakkında açıklama yaptı. İşte Detaylar..

Yağmur Tanrısevsin’den Şoke Eden Oğuzhan Koç Açıklaması!..

Yağmur Tanrısevsin’den Oğuzhan Koç Açıklaması!

Ünlü oyuncular Oğuzhan Koç ve Yağmur Tanrısevsin, 2015 senesinde birlikte olmaya başlamışlar, 2019 Ekim’ in de ani bir kararla ayrılmışlardı.  Ortak dostları eski aşıkları karantina döneminde tekrar bir araya getirmeye çalışsa da başarılı olamadılar.

Yağmur Tanrısevsin kimdir?

Yağmur Tanrısevsin, “Oğuzhan İle Kavgalı Ayrılmadık”

Oyuncu Yağmur Tanrısevsin, “Oğuzhan ile kavgalı ayrılmadık. İlişkimize sevgi saygı çerçevesinde son vermiştik. Şimdi arkadaşız. Onun dışında başka bir durum yok” şeklinde ifade etti.

Oğuzhan Koç kimdir?

“Nikah Masasına Oturacaklar”

Oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç, 8 sene aşk yaşadığı ve evlilik hazırlığı yaptıkları oyuncu Zeynep Koçak’tan 2014’te ayrılma kararı almış ve hemen oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile birlikte olmaya başlamışlardı. Yakın çevresinin “nikah masasına oturacaklar” dediği aşıklar 2019 Ekim ayında birlikteliklerinin bittiğini duyurmuşlardı.

Oğuzhan Koç’un Cansu Dila Gülsoy İle Aşk Yaşadığı Ortaya Çıktı!.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler