Ana SayfaÜnlülerSibel Can, Miami'deki Evini Sattı!

İlgili Postlar

Sibel Can, Miami’deki Evini Sattı!

Her daim magazin gündemine alıp verdiği kilolarıyla gelen ünlü şarkıcı Sibel Can, sosyal medya sayfası olan Instagram üzerinden yayınladığı yeni pozlarıyla yine magazin gündemine yerleşmişti. Usta sanatçının bu son pozlarına takipçilerinden yorum yağdıran bazı takipçileri ise bu pozlarda photoshop olduğunu dile getirmişlerdi.

Şimdilerde ise Sibel Can, Kurban Bayramı’nı çalışarak geçirdi. Antalya uçağına binmeden önce İstanbul Havalimanı’nda görüntülenen ünlü sanatçı, maskesi ve Hermes çantasıyla dikkat çekti.

Sibel Can Kıbrıs Konserinde Göz Kamaştırdı!

Miami’deki Evini Sattı Mı?

Sibel Can, Kurban Bayramı’nı çalışarak geçirdi. Antalya uçağına binmeden önce İstanbul Havalimanı’nda görüntülenen ünlü sanatçı, maskesi ve Hermes çantasıyla dikkat çekti. “Albüm 14 Ağustos’ta çıkıyor, onun müjdesini verelim herkese” diyen Sibel Can, corona virüs salgını nedeniyle Miami’deki evini satma kararı aldığı haberlerine de açıklık getirdi. Can, “Öyle bir şey yok, evimi satmıyorum” diye konuştu. Sibel Can, bayramın üçüncü günü Antalya Sueno Hotels Deluxe Belek’te sahneye çıktı. Devamlı  fotoğraflarında photoshop kullandığı için eleştiri alan Sibel Can’ın paylaştığı son pozlarında yine photoshop olduğu için gözlerden kaçmamıştı. Ünlü şarkıcının konser görüntüleriyle bu pozlar arasında farklar olduğu gözlemlenmişti. Usta sesin bu pozları yine sosyal medya kullanıcıları tarafından ti’ye alınmıştı.

Sibel Can'ın Photoshop Ayarını Kaçırdığı O Pozları
Sibel Can’ın Photoshop Ayarını Kaçırdığı O Pozları

Sibel Can kimdir?

Sibel Can, Miami’deki Evini Sattı!

Meltem Erensoylu’nun sesinin sürekli Sibel Can’ a benzetilmesinden şikayetçi olan Erensoylu; ”Hey Ya şarkısını söylerken sesim Sibel Can’ a benzetilmesin diye özel şan dersleri aldım ve elimden geldiğince benzetmeye çalıştım” demişti hatırlarsanız. Şarkı kayıt alınırken yorumlamada Sibel Can’ın sesine benzememesi ve kaymaması için bir çok hocanın denetiminde söyledim. Şakıyı ses benzerliği olmaması için dümdüz boğazıma neredeyse bir tabak koyacak kadar düz okudum. ”Düz bir pop yorumu oldu” diyerek gündeme oturmuştu. Sibel Can, corona virüs salgını nedeniyle Miami’deki evini satma kararı aldığı haberlerine de açıklık getirdi. Can, “Öyle bir şey yok, evimi satmıyorum” diye konuştu. Sibel Can, bayramın üçüncü günü Antalya Sueno Hotels Deluxe Belek’te sahneye çıktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler