Ana SayfaDizilerMasterchef'te Elenen Esra 'dan Bomba Açıklamalar

İlgili Postlar

Masterchef’te Elenen Esra ‘dan Bomba Açıklamalar

Ekranların en çok seyredilen fenomen yemek yarışması Masterchef’te yarışmacılar büyük finale giderek yaklaşıyor. Kıyasıya rekabetin olduğu yarışmada bu haftanın elenen ismi Esra oldu. Masterchef’te elenen Esra’dan bomba açıklamalar geldi. Detaylar haberimizin devamında….

MasterChef 2020 Yarışmacıları!

Masterchef’te Elenen Esra “Esra olarak geldim, Esra olarak gideceğim” Dedi

Fenomen yemek yarışması Masterchef’te bu hafta 10 yarışmacı dokunulmazlık oyunu oynadı. Dokunulmazlık oyununun ardından haftanın eleme potasına giren 3 ismi belirlendi. Eleme potasında son üçe kalan isimler Eray, Barbaros ve Esra oldu.

Eleme oyununda yarışmacılardan Danilo şefin imza tabağını yapmaları istendi. Eray, eleme oyununda en başarılı yemeği yaparak en az bir hafta daha yarışmada kalmayı hak etti. Son ikiye kalan Barbaros ve Esra’dan bu hafta elenen isim Esra oldu.

MasterChef 2020 12. Haftasında En Favori İsimlerinden Biri Elendi!

Masterchef’te elenen Esra elenmesinin ardından “Başkaları gibi beni potaya yazmasınlar, öyle olsun böyle olsun hiç öyle düşüncem olmadı” dedi.

Barbaros ise Esra’nın haksız yere potada olduğunu söyledi ve  “Güçlüyü güçlüye kırdırıp yer edinmeye çalışan insanlara bu şekilde davranmayacağım. İstediğim insanları takımıma alıp kaybedip onlarla potaya girerim ama bunu yapan insanlara aynısını yaparım” diyerek ekledi.

Esra “Ben buraya Esra olarak geldim, Esra olarak gideceğim. Başkaları gibi beni potaya yazmasınlar, öyle olsun böyle olsun hiç öyle düşüncem olmadı. Hiç kimseden medet ummadım. Daha önceki yıllarda yapamadığım şeyleri buradan çıktıktan sonra yapacağım. Bu mesleği bırakmayı düşünmüyorum. Size de ne kadar teşekkür etsem az” cümleleri ile yarışmaya veda etti.

Somer şef Esra’nın elenmesinin ardından yaptığı açıklamada, “Gitmen çok üzücü. Benim gözümde sen buradaki çoğu insandan daha çok şefsin. Çünkü bir şef duruşun var, şef saygın var, şef temizliğin var. İnanılmaz iyi yemek yapıyorsun.” ifadelerini kullandı. Mehmet şef de ‘bence sen mesleğe devam et” dedi.

Geçtiğimiz hafta eleme oyununda son ikiye kalan isimler Barbaros ve Furkan olmuştu. Şefler birbirine çok yakın iki tabak çıkaran Barbaros ve Furkan arasında seçim yapmakta zorlanmışlardı. Yarışmaya yarışmanın en favori isimlerinden biri olarak gösterilen Furkan yarışmaya veda etmişti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler