Ana SayfaDizilerMaria İle Mustafa 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Bebeğini Kayıp Mı...

İlgili Postlar

Maria İle Mustafa 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Maria Bebeğini Kayıp Mı Ediyor?

Atv’nin sevilen dizisi Maria ile Mustafa, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Mustafa, 6 yıl önce kaybettiği Eda’yı perişan halde buluyor ve onu hastaneye götürüyor. İclal, Şahin’den hamile Çiçek’le konuşmaya gittiğinde kadın bebeğini doğuruyor. Şahin’in Çiçek’ten bir oğlu oluyor. Nisan, Rüzgar ile evleniyor. Gonca, Galip’ten kendisini dövmesini ister ve yaralı bir şekilde Mustafa’yı arayıp konağa dönmeyi başarıyor. Çiçek, bebeğini de alıp konağa gidiyor. Gonca ile Galip, birlikte hareket edip Maria’yı tuzağa düşürüyor. Maria ile Mustafa 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Maria, bebeğini kayıp mı ediyor?

Pazar Dizileri 2020

Maria Bebeğini Kayıp Mı Ediyor?

Maria ile Mustafa 12. bölüm 1. fragmanında; Galip, Eda’ya karşı Maria’yı tutsak alıyor. Maria, onun elinden kurtuluyor. Ancak yinede Mustafa’yı af etmiyor. Bir de Eda’yı Mustafa’nın arabasında görüyor. Ona, kendisini merak etmemesini Eda’yla ilgilenmesini, aralarında tek bağ olan bebeklerinin artık olmadığını söylüyor.

İşte Maria ile Mustafa 12. bölüm 1. fragmanı….

MARİA İLE MUSTAFA 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

İclal, Çiçek’le konuşmaya gittiğinde onun sancısı tutuyor. Mecbur kalan İclal, kendi elleriyle kocasının bebeğini doğurtuyor. Çiçek’in bir oğlu oluyor. Şahin’le konuşan İclal, ondan bir tercih yapmasını istiyor. Çiçek’le konuşan Şahin, oğlunun hak ettiği gibi bir hayatının olduğunu söyleyip konağa İclal’in yanına gidiyor. Nisan ile Rüzgar, gidip evleniyor. Kudret, kızının Rüzgar’a kaçtığını öğreniyor.

Mustafa, gittiği adreste Eda’yı eli kolu bağlı bir şekilde buluyor. 6 yıldır bir yatağa bağlı duran ve Galip tarafından sakinleştiricilerle tutulan Eda’nın psikolojisi iyi değildir. Mustafa, onu alıp hastaneye götürüyor. Galip gelip Eda’yı bulamayınca, Gonca’nın onu kaçırttığını düşünüyor. Gonca, inkar ediyor ve kendisinin oraya gittiğinde de Eda’nın olmadığını söylüyor.

Gonca, Galip’le konuşup konağa dönmesi gerektiğini söyleyip ondan yardım istiyor. Kendisini Galip’e karnından yaralatan Gonca, Mustafa’yı arıyor ve Galip’in kendisini yaraladığını söylüyor. Mustafa, onu alıp konağa getiriyor. Maria, kendi eşyalarını toplayıp kendi evine yerleşiyor. Mustafa, onu konağa getirmeye ikna edemiyor. Çiçek, bebeğini de alıp konağa gidiyor. Şahin, onu karşısında görünce şok oluyor.

Maria İle Mustafa 11. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Mustafa Eda’yı Da Mı Eve Getirecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler