Ana SayfaDizilerEDHO 'nun Kadrosuna Hangi Türkücü Dahil Oluyor?

İlgili Postlar

EDHO ‘nun Kadrosuna Hangi Türkücü Dahil Oluyor?

Sevilen dizi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna bir yeni isim daha dahil oluyor. EDHO ‘nun kadrosuna hangi türkücü dahil oluyor? Detaylar haberimizin devamında…

Oktay Kaynarca kimdir?

EDHO’ya Yeni İsim

ATV ekranında 6 sezondur izleyiciyle buluşan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 3 yeni oyuncu transferi yapıldı. Daha önceki bölümlerde de izlediğimiz Uğur Keleş, Soner Türker ve Ahmet Erkut diziye dahil olmuştu.

Uğur Keleş, Soner Türker ve Ahmet Erkut diziye Korkmaz ailesinin üyeleri olarak dahil olacak. Korkmaz ailesinin üyeleri, Derman Korkmaz, Selman Korkmaz ve Dayı Korkmaz karakterlerini Uğur Keleş, Soner Türker ve Ahmet Erkut canlandıracak.

EDHO’nun İlyas’ı Ozan Akbaba’nın Yeni İşi..

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde sürpriz bir isim daha dahil oluyor. Daha önce Akasya Durağı dizisinde de rol alan türkücü Onur Şan dizinin kadrosuna dahil oluyor. Ünlü türkücü dizide kader mahkumu rolünü oynayacak.

EDHO ‘nun Son Bölümünde Neler Oldu?

Haşmet Façalı, kardeşi Behzat’a yapılanın hesabını sormak için kolları sıvar. Hızır Reis’le birlikte yaptıkları planlarının merkezi Yaman Korkmaz’ın kardeşi Derman’ı göstermeye başlar. Haşmet, Hızır’la beraber hapishanedeki Derman’ın peşine düşer. Haşmet Façalı, adamlarıyla bütün mahalleyi basar.

Masadan ve amcasının evinden kovularak kendi planlarını uygulamaya başlayan Alpaslan ise Yaman Korkmaz’a bir adım daha yaklaşır. Korkmaz’ı saklandığı delikten çıkarmak için hapishanedeki kardeşi Derman Korkmaz’ın peşine düşer. Kendisinden başka kimsenin yanına yaklaşamayacağını düşünen Alpaslan, eşine yapılanın hesabını sormaya adım adım yaklaşır. Gücüne güç katan Alpaslan mahallenin ve garibanların gönlünü fetheder.

EDHO’da Flaş Karar! Diziden İki Oyuncu Birden Ayrıldı!

Ömür’ün evi terk etmesiyle zor günler geçiren İlyas Reis, şimdide yol arkadaşı Behzat’ın şokunu yaşamaktadır. İlyas Reis’in yardımına Hızır Reis koşar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler