Ana SayfaDizilerHercai Dizi Setinde Kavga!

İlgili Postlar

Hercai Dizi Setinde Kavga!

Hercai dizi setinde kavga çıktı. Ekranların sevilen dizisinin setinde gerginlik yaşandığı iddiaları şok etkisi yarattı. Detaylar haberimizin devamında…

Ebru Şahin kimdir?

Akın Akınözü Kimdir?

Hercai Dizi Setinde Gerginlik

Başrollerini Ebru Şahin ve Akın Akınözü’nün paylaştığı dizinin setinde kavga çıktığı iddiaları kulaktan kulağa yayılıyor. İddiaya göre dizide Miran karakterini canlandıran genç oyuncu Akın Akınözü sette yardımcı yönetmenin üzerine yürüdü.

Gerginlik nedeninin ise Akın Akınözü’nün seti karavanında oturup beklemesi olduğu söylentiler arasında. Oyuncunun yönetmen yardımcısına ve set ekibine tehditler savurduğu olayı diğer oyuncuların yatıştırdığı iddia ediliyor. Akınözü’nün sık sık sette ekibi beklettiği için tartışmaların yaşandığı belirtildi.

Hercai 40. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Reyyan’ın Öz Babası Ortaya Çıkıyor!

Sette Koronavirüs Paniği

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs başarılı dizide de panik yarattı. Hercai dizisinin başrol oyuncularından olan Macit Sonkan’ın koronavirüs testi pozitif çıktı. Ekibe yapılan testlerde herkesin test sonucu negatif çıkınca çekimler kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından, yapılan tüm kontrollerde ekipteki herkesin testi negatif çıktı. 67 yaşında olan usta oyuncu Macit Sonkan, koronavirüse yakalanmasının ardından tedavi olmak için oynadığı dizinin çekiminin yapıldığı Mardin’de özel bir hastanede tedavi altına alındı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler