Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sahra İlaç Verip Nare'yi Konuşturmaya...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sahra İlaç Verip Nare’yi Konuşturmaya Çalışıyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 28. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Elvan, Yahya’dan boşanmak için dilekçeyi imzalıyor. Nare ile Sancar, nişanlanıyor. Düğüne kadar Nare, Elvan’la birlikte kendi evinde kalmaya başlıyor. Gediz, Sahra ile konuşup Sancar’ın hapse girmesini sağlamak için birlikte hareket etmeye karar alıyorlar. Kavruk ile Sancar, Akın’ın cesedini Feride halasının bahçesine gömüyorlar. Feride, rahatsız olunca Sancar onu konağa getiriyor. Sahra, Nare’yi arayıp kahvaltıya geleceğini söylüyor. Giderken de portakalların içine ilaç sıkıp götürüyor. Elvan ile Nare bayılınca Sahra harekete geçiyor. Sahra, ilaç verip Nare’yi konuşturmaya çalışıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sahra İlaç Verip Nare’yi Konuşturmaya Çalışıyor!

Sefirin Kızı dizisinin 29. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Feride, rüyasında Sancar’ı mezarın içinde yatarken görüyor ve onu arayıp cesedi bahçesinden almalarını istiyor. Elvan, boşanma dilekçesini imzalayıp Yahya’ya boşanma davası açıyor. Ama dilekçede boşanma sebebi olarak aldatıldığını açıklamıyor. Halise, durumu öğrenince Elvan’ı vazgeçirmeye çalışıyor. Ama Elvan, artık Yahya’yı sevmediğini söylüyor. Elvan, durumu sadece Nare’yle paylaşıyor.

SEFİRİN KIZI 28. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gediz, Sahra’yla buluştuğunda onun Menekşe’ye bebek konusunda yardım edeceğini Akın’ın mesajlarından öğrendiğini söylüyor. Onunla açık konuşup kendisinin Sancar’ın Akın’ı öldürmekten hapse girmesini istediğini ve ondan da kendisine yardım etmesini istiyor. Gediz, bu arada şirketi batırmak için elinden geleni yapacağını, onunda Nare’yle samimi olup abisinin öldürüldüğünü kanıtlamasını istiyor. Sahra, anlaşmayı kabul ediyor.

Nare, Sancar’dan o yörenin kızları nasıl evleniyorsa kendisinin de öyle düğünle evlenmek istediğini söylüyor. Bu arada Elvan’la birlikte Nare, düğüne kadar kendi evinde yaşamaya karar veriyor. Elvan’ın boşanma davası açtığını öğrenen Yahya, ondan boşanmayacağını söylüyor. Sancar, Yahya’yla konuşup onun bir daha konağa giremeyeceğini ve de Elvan’dan bir an evvel boşanmasını istiyor.

Sahra, Nare’yi arayıp kendisini kahvaltıya davet ettiriyor. Portakal alıp içine enjektörle ilaç sıkıyor. Kahvaltıda portakalları soyup birer parça elvan’la Nare’ye yediriyor. İkisi de fenalaşınca, onlara serum takabileceğini söylüyor. Nare, kabul ediyor. Sahra, serumun içine ilaç koyup ondan abisinin nasıl öldüğünü anlatmasını istiyor.

 Sefirin Kızı 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gediz Sancar’ı Bitirmek İçin Sahra’yla İşbirliği Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler