Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı'na Kim Veda Etti?

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı’na Kim Veda Etti?

Ekranların fenomen dizisi Masumlar Apartmanı’na kim veda etti? Son bölüm jeneriğinde hangi oyuncunun ismi yer almadı? Detaylar haberimizin devamında…

Salı Dizileri 2020

Masumlar Apartmanı’na Veda

Gerçek hayat hikayesinden uyarlanan Masumlar Apartmanı yayınlandığı günün en çok izlenen dizileri arasında yer almaya devam ediyor. Dizide Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola dizinin yayınlanmaya başladığı günden bu yana oyunculuğu ile adından çokça söz ettiriyor.

Geçtiğimiz günlerde 10. bölümü ile ekranlara gelen dizide İnci’nin eski sevgilisi Uygar karakterinin olmaması Uygar’ın diziden ayrıldığı haberlerini gündeme getirdi. Son olarak Han’ın İnci’yi rahat bırakması için tehdit ettiği Uygar’ın dizide yurt dışına gittiği söylenmişti. Son bölüm jeneriğinde Uygar karakterini canlandıran Alper Saldıran’ın isminin geçmemesi oyuncunun diziden ayrıldığı iddiaları güçlendirdi.

Masumlar Apartmanı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Han sonunda ailesi ile ilgili sakladığı gerçekleri İnci’ye itiraf eder. İnci bu itiraf karşısında Han’ın yanında olup ona destek olur. Safiye ise İnci’ye sakladıkları çöp dairenin gösterilmesinden çok rahatsız olur ve Han’a karşı cephe alır. Safiye öte yandan Gülben’in kıyafetlerini sokağa attığını da unutmayarak Gülben’e de tavır alır ve evde hiç bir şey yapmayarak kendini odaya kapatır.

Gülben ablasına inat aç olan babasına yemek hazırlar. Akşam eve gelen Han ise babasının gün boyu aç olduğunu öğrendiğinde çok sinirlenir ve tüm aileyi dışarıya yemeğe götürmeye karar verir. Safiye evde yalnız başına kalır. Han yemeğe İnci’yi de davet eder. İnci ilk kez aile ile birlikte oturmaktan çok heyecanlıdır. Gülben her fırsatta İnci’yi tersleyerek kötü davranır.

Masumlar Apartmanı 10. Bölüm Ön İzleme Yayında! Memduh Safiye’yi Yalnız Bırakmıyor!

Gülben Esad’ın kendisini sevmediğini itiraf etmesinin ardından çok mutsuzdur. Esad ise Gülben’i üzdüğü için vicdan azabı çeker ve onun gönlünü almak ister. Apartmana gidip Gülben’i arar ve ona ters davrandığı için ondan özür diler. Gülben ise Esad’ın söylediklerinden Esad’ın onu sevdiğini fakat önünde engeller olduğu anlar ve tekrar Esad’a mesajlar atmaya başlar. Han durumu öğrenir ve ablasına Esad’ın onu sevmediğini anlatmaya çalışır fakat Gülben İnci’nin arkadaşı Esra Esad’ı sevdiği için ona Han’ın yalan söylediğini düşünür.

İnci tüm bu yaşananların ardından evden yalnız çıkarak Esad’ın evine gider. Bunlara paralel olarak Safiye’lerin evlerinin karşısındaki otele Neriman’ın öğretmeni taşınır ve Neriman öğretmenine el sallar. Safiye öğretmene baktığında şaşırıp kalır. Dizinin sonunda Safiye’nin gençlik aşkının karşı otele taşındığını görür.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler