Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Müjgan Oğlunu Da Alıp...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Müjgan Oğlunu Da Alıp Gidiyor!

Atv’nin fenomen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 73. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Demir’in verdiği basın toplantısında Züleyha’nın elini tuttuğunu görünce Yılmaz, kıskançlıktan deliye döner. Onunla küçük konakta buluşur. Yılmaz Züleyha’ya, yamanların hanımı olarak görünmesinden rahatsız olduğunu söyleyip ona, Demir’le karı koca hayatı yaşayıp yaşamadığını sorar. Müjgan, onların konuşmalarını duyup yine Züleyha’ya dünyayı dar edeceğini söyler. Eczaneye giden Züleyha, alacağı ilaçların gebeler için verileceğini tahlilin sonucunun da pozitif olduğunu öğrenir. Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Müjgan, oğlunu da alıp gidiyor.

Perşembe Dizileri 2020

Müjgan Oğlunu Da Alıp Gidiyor!

Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm 2. fragmanında; Sevda, artık konağa yerleşiyor. Demir de onu annesinin yerine koyuyor. Müjgan, oğlunu alıp gidiyor. Yılmaz, Müjgan’ın oğlunu kendisinin haberi olmadan kaçırmasına Fikret’in yardım ettiğini öğrenip ondan bunun hesabını soruyor. Züleyha ile konuşan Yılmaz, ondan ayrı kalamadığını onun için çocuğundan bile vazgeçebileceğini söylüyor. Demir, Fekeli’ye Müjgan’ı hapse attırmayı hiç düşünmediğini, ailesinden uzak durmasını ona söylemesini istiyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 73. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1328787972959981568

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 72. BÖLÜM ÖZETİ!

Hünkar’ın cenazesi adeta sevgi seli olur. Sevda’nın cinayet suçundan tutuklanmasından sonra, ne Züleyha nede, Demir, onun öyle bir şey yaptığına itibar etmez. Ancak, arama sonucunda Hünkar’ın mücevherleri Sevda’nın evinde bulunur. Demir, annesinin mücevherlerini Sevda’nın evinde bulunduğunu öğrenince şüpheye düşer. Sevda, bu duruma çok içerler.

Mahkemeye çıkan Sevda, Hünkar’ın ölüm saatinde yaptığı telefon görüşmeleri, bakkaldan ettiği sipariş sayesinde aklanır ve serbest bırakılır. Demir. ondan çok özür diler. Ancak Sevda, onun nasıl kendisinin katil olduğuna inandığını kabul edemez. Müjgan, Sevda’nın tutukladığını duyunca hemen halasını tren istasyonunda bulup eve getirir.

Züleyha Demir’i, odasına koymaz. Ona bedeninin ve ruhunun başka birine ait olduğunu bildiğini söyler. Demir, ona kendisini bırakmaması için gözyaşı döker. Sevda aklandıktan sonra Züleyha, Hünkar’ı Behice’nin öldürdüğünden emin olur. Onu şehir kulübünde bulup herkesin içinde annesinin katili olduğunu, hürriyetinin tadını çıkarmasını söyler. Fekeli, konuşulanları duyar ve Züleyha’nın haklı olabileceğini düşünür.

Eve gelince Behice’ye İstanbul’a gitmesinin daha doğru olabileceğini söyler. Oda Fekeli’yi, Züleyha’ya inanmakla suçlar. Fekeli, eğer Züleyha’ya inansaydı onun yaşamayacağını söyler. Behice, valizlerini toplayıp hava alanına gider. Orada valizini dağıtıp bir ormana gider. Orada tuttuğu adamdan kendisini dövmesini ister. Sonra da ondan, kendisini omuzundan vurmasını ister. Adam Behice’yi, döver ve tam onun istediği gibi silahı doğrulttuğu sırada bir köpek gelip adamın elini ısırır. O sırada silah da patlar.

Bir Zamanlar Çukurova 73. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Züleyha Bebek Mi Bekliyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler