Ana SayfaDizilerArıza 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Halide İle Amacı Arasında...

İlgili Postlar

Arıza 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ali Rıza Halide İle Amacı Arasında Kalıyor!

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Arıza, 11. yeni bölümüyle 22 kasım pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Ali Rıza, son anda Haşmet’in de gelmesiyle Mert’i Cabir’in elinden kurtarır. Ancak Mert, yaralanır. Mert, hayati tehlikeyi atlatır. Ali Rıza, Halide’nin kendisini onun için feda ettiğini ve onun kendisini sevdiğini anlar. Cabir’i yakalayan Ali Rıza, onunla canı karşılığında bir plan kurar. Şehmuz ve Galip, silahlı saldırıya uğrar. Derya ile Murat, kaçırılır. Ali Rıza, onları bulup Cabir’i onların gözü önünde vurur. Cabir’i, Muzaffer sağ olarak oradan kurtarır. Burak’ın silahları patlatmasını itiraf etmesinden sonra Konsorsiyum, onun tüm yetkilerini Ali Rıza’ya verir. Arıza 11. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ali Rıza, Halide ile amacı arasında kalıyor.

Pazar Dizileri 2020

Ali Rıza Halide İle Amacı Arasında Kalıyor!

Arıza 11. bölüm 1. fragmanında; Ali Rıza, Halide’ye aşkını itiraf ediyor. Onunla birlikte olduktan sonra tüm zorluklara göğüs gereceğini söylüyor. Her şeyini kaybetmesinin sebebi olarak Ali Rıza’yı gören Burak, ondan intikamını almak için fırsat kolluyor. Muzaffer, Ali Rıza’ya bu işe girdiğinde aklında sadece intikamı olduğunu, şimdi Halide’ye aşık olduğu için ikisi arasında bir seçim yapması gerekebileceğini söylüyor. Haşmet’de Ali Rıza’ya aynı şeyleri söylüyor. Ya amacından vazgeçmesini ya da Halide’den.

İşte Arıza 11. bölüm 1. fragmanı….

ARIZA 10. BÖLÜM ÖZETİ! 

Ali Rıza, Cabir’in kardeşini tuttuğu yeri öğrenip oraya gider. Haşmet ile Saffet’e, silah seslerini duyunca onun arkasından gider. Ali Rıza, Cabir’in adamlarını etkisiz hale getirince o da Mert’in kafasına silah dayar. Burak’ın da son anda gelmesiyle Ali Rıza, Mert’i yaralı da olsa kurtarmayı başarır. Cabir, oradan kaçıp uzaklaşır. Ali Rıza, kardeşini hastaneye götürür. Mert, ameliyata alınır ve hayati tehlikesi olmadığı ortaya çıkar.

Cabir, doktor kılığında hastaneye gelir. Ali Rıza onu, kıskıvrak yakalayıp bir güzel döver ve sonrasında onu bir eve götürür. Cabir, Ali Rıza’ya, kendisine ne yapacağını sorar. Ali Rıza, ona dediklerini yaparsa onu öldürmeyeceğini söyler. Şehmuz ile Galip, silahlı saldırıya uğrar. Konsorsiyumun toplantısında Galip ile Şehmuz, tüm bunlara sebep olarak Burak’ı sorumlu tutarlar. Mithat, sürekli Burak’ı onlara karşı savunur.

Sonrasında Derya ve Murat, kaçırılır. Herkes onları aramak için seferber olur. Ormanda ikisi eli kolu bağlı bir şekilde bulunur. Murat, kendilerini Cabir’in elinden Ali Rıza’nın kurtardığını söyler. Herkes, Ali Rıza’nın tekneye binip kaçmakta olan Cabir’i öldürüp denize düşürdüğünü görür. Konsorsiyum tekrar toplanır. Burak’ın, silahları patlattığını itiraf ettiği ses kaydını Şehmuz herkese dinletir. Burak’ın cezası kesilir. Öfkelenen Burak, hepsinin işini bitireceğini söyler. Burak’ın tüm yetkileri Ali Rıza’ya verilir.

Arıza 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Rıza Yaptığı Oyunla Konsorsiyuma Girmeyi Başarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler