Ana SayfaDizilerBabil 20. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Süleyman İrfan'ı Oğlunu Öldürmekle Tehdit Ediyor!

İlgili Postlar

Babil 20. Bölüm Final Fragmanı Yayında! Süleyman İrfan’ı Oğlunu Öldürmekle Tehdit Ediyor!

Star Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Babil, 20. final bölümüyle 20 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; İlay, evini satıp İrfan’ın yanına gelir. Onun parası olmadığını duyunca tutuşmaya başlar ve İrfan’ın oyununa geldiğini anlayıp orayı terk eder. İrfan ile Nihal, o geceyi birlikte geçirir. Beş parasız kalan Süleyman, İrfan’ın elini öpmek zorunda kalır. İrfan, ona emniyetten aldığı bir çanta dolusu para verir. Süleyman, Özkan’a olan borcunu o paralarla ödemek için onun yanına gider. O sırada emniyet oraya baskın yapar. Süleyman, yine İrfan’ın tuzağına düşer. Babil 20. bölüm final fragmanı yayınlandı. Süleyman, İrfan’ı oğlunu öldürmekle tehdit ediyor.

Cuma Dizileri 2020

Süleyman İrfan’ı Oğlunu Öldürmekle Tehdit Ediyor!

Babil 20. bölüm final fragmanında; Deniz, babasının ezberlediği şiiri okuyor. İrfan, oğlunun videosunu çekerken Egemen içeri giriyor. İkili yine kavgaya tutuşuyor. Süleyman, İrfan’ın kendisinin canını nasıl yaktıysa onun da canını yakmak istiyor. Hem de en sevdiğinin canını alarak.

İşte Babil 20. bölüm final fragmanı….

BABİL 19. BÖLÜM ÖZETİ!

İlay, Süleyman’ın battığını, İrfan’ın da onun gücüne sahip olduğunu zannedip hiç düşünmeden İrfan’ın yanına gelir. İrfan, İlay’a parasının olmadığını uzaklara gidip hayatlarını kurabileceklerini söyler. İlay, onun parası olmadığını duyunca tutuşmaya başlar. O anda İrfan’ın tuzağına düştüğünü anlar ve gözyaşları içinde orayı terk eder. Nihal’de, dışarıda onları birlikte zannedip göz yaşı döker.

İlay’ın ağlayarak çıktığını gören Nihal, ne olduğunu anlayamadan İrfan, yanında beliriyor ve ona gizlenmekte başarısız olduğunu söyler. İrfan, Nihal’i ikna eder. İkili o geceyi birlikte geçirir. Nihal, İrfan’a Cihan’dan gelen mesajı okuyunca orayı terk eder. Gidip komisere İrfan’a yardım ettiğini itiraf eder.

Süleyman, Özkan’a gidip ondan borç para ister. Özkan, paraları ona verir. Ancak iki gün içerisinde verdiği parayı istediğini söyler. Süleyman o parayla borçlarını verir. İki gün dolunca Kudret’ten para istemek için onun yanına gider. Ancak onun koltuğunda İrfan’ı görür. İrfan, emniyetten aldığı seri numaraları alınmış bir çanta dolusu parayı ona vereceğini söyler. Ama önce elini uzatıp öpmesini ister.

Süleyman, İrfan’ın elini öper. Hakan, o anları görüyor ve babasına çok öfkelenir. Cihan’ın peşine Süleyman’la Egemen düşer. Süleyman, Cihan’ı paralarla kaçarken vurup öldürür. Kendisi yenine de adamını emniyete gönderip cinayeti üstlenmesini ister. Süleyman’le Egemen, paraları vermek üzere Özkan’ın yanına gider. O sırada emniyet oraya baskın yapar.

Babil 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Süleyman Yine İrfan’ın Tuzağına Düşüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler