Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selvi Evlendikten Sonra Yaşadıklarını Anlatıyor!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 12. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Selvi Evlendikten Sonra Yaşadıklarını Anlatıyor!

Tv 8’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 12. yeni bölümüyle 20 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Alya, babasının ölümünü anlatır. Melek, sevgilisinin kendisini terk etmesinden sonra nasıl sokaklarda kaldığını ve Rafet amcasıyla tanışıp nasıl hayat kadını olduğunu anlatır. Otuz beş senedir dışarı çıkamayan Selvi, doktor hanımla görüntülü seans yapar. Kırmızı Oda 12. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Selvi, evlendikten sonra yaşadıklarını anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Selvi Evlendikten Sonra Yaşadıklarını Anlatıyor!

Kırmızı Oda 12. bölüm 1. fragmanında; Alya, doktor hanımın evine geleceği için heyecanlanıyor ve gidip kendisi için yeni elbiseler alıyor. Selvi, evlendikten sonra evde hizmetçiden farkı olmuyor. Babasından gördüğü şiddetten daha fazlasını kocasından görmeye başlıyor. Doktor hanıma eşinden acı bir haber geliyor.

İşte Kırmızı Oda 12. bölüm 1. fragmanı….

KIRMIZI ODA 11. BÖLÜM ÖZETİ!

Alya, doktor hanıma annesi öldükten sonra babasıyla koskoca evde iki yabancı yaşadıklarını, babasını bir öldü bir şekilde bulduğunu anlattır. Doktor hanım Alya’ya o evde yaşamamasını tavsiye eder. O da kendisini oraya ait hissettiğini söyleyince haftaya yapacakları seansı klinikte değil onun evinde yapacaklarını söyler Alya, doktor hanımın evine geleceği için büyük bir heyecanla evine gider.

Melek, hikayesine sevgilisinin kendisini terk ettikten sonra sokaklarda kalmasıyla başlar. Gidecek yeri olmayan Melek, ışıklı bir gazinonun önüne gider ve kapıdaki görevliye içeri bakıp çıkacağını söyler. Görevli Melek’i içeri almaz. O sırada Rafet gelir ve Melek’i baştan aşağı süzüp onunla konuşmaya başlar. Kızları satarak para kazanan Rafet’e, kızlar Rafet amca diye hitap eder. Rafet, Melek’i lüks bir eve götürür.

Ona güzel kıyafetler alır ve onu her gece bir adama satmaya başlar. Ama Melek’e para falan vermez. Melek, daha sonra şarkı söylemeye başlar. Orada tanıştığı biriyle sevgili olur. Sevgilisi de onun parasını yemeye başlar. Daha fazla şey anlatamayan Melek, ağlayarak kliniği terk eder. Doktor hanım 35 yıldır dışarı çıkamayan Selvi ile görüntülü seans yapar. Selvi, başlıyor anlatmaya. 15 yaşındayken başlık parasıyla 50 yaşında iki çocuklu bir adamla evlendirir.

Evlendiği günden sonra kocası onu eve kapatır ve ailesiyle bile kesinlikle görüştürmez. Yıllarca evde hapis kalan Selvi’nin kocasından bir oğlu olur. Kocası ölür. Ancak Selvi, yine de dışarı çıkamaz. Doktor hanımla konuştuktan sonra Selvi, sadece perdeyi açabilir.

Kırmızı Oda 12. Bölüm Frağmanı Yayınlandı Mı? Selvi’nin Hikayesi İzleyenleri Gözyaşlarına Boğdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler