Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 12. Bölüm Frağmanı Yayınlandı Mı? Selvi'nin Hikayesi İzleyenleri Gözyaşlarına Boğdu!

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 12. Bölüm Frağmanı Yayınlandı Mı? Selvi’nin Hikayesi İzleyenleri Gözyaşlarına Boğdu!

Tv 8’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kırmızı Oda, 11. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Alya, babasının ölümünü anlatıyor. Melek, sevgilisinin kendisini terk etmesinden sonra nasıl sokaklarda kaldığını ve Rafet amcasıyla tanışıp nasıl hayat kadını olduğunu anlatıyor. Otuz beş senedir dışarı çıkamayan Selvi, doktor hanımla görüntülü seans yapıyor. Selvi’nin hikayesi izleyenleri gözyaşlarına boğdu.

Cuma Dizileri 2020

Selvi’nin Hikayesi İzleyenleri Gözyaşlarına Boğdu!

Kırmızı Oda dizisinin 12. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Alya, doktor hanıma annesi öldükten sonra babasıyla koskoca evde iki yabancı yaşadıklarını, babasını bir öldü bir şekilde bulduğunu anlattı. Doktor hanım Alya’ya o evde yaşamamasını tavsiye etti. O da kendisini oraya ait hissettiğini söyleyince haftaya yapacakları seansı klinikte değil onun evinde yapacaklarını söyledi. Alya, doktor hanımın evine geleceği için büyük bir heyecanla evine gitti.

KIRMIZI ODA 11. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Melek, hikayesine sevgilisinin kendisini terk ettikten sonra sokaklarda kalmasıyla başladı. Gidecek yeri olmayan Melek, ışıklı bir gazinonun önüne gidiyor ve kapıdaki görevliye içeri bakıp çıkacağını söylüyor. Görevli Melek’i içeri almıyor. O sırada Rafet geliyor ve Melek’i baştan aşağı süzüp onunla konuşmaya başlıyor. Kızları satarak para kazanan Rafet’e, kızlar Rafet amca diye hitap ediyor. Rafet, Melek’i lüks bir eve götürüyor.

Ona güzel kıyafetler alıyor ve onu her gece bir adama satmaya başlıyor. Ama Melek’e para falan vermiyor. Melek, daha sonra şarkı söylemeye başlıyor. Orada tanıştığı biriyle sevgili oluyor. Sevgilisi de onun parasını yemeye başlıyor. Daha fazla şey anlatamayan Melek, ağlayarak kliniği terk ediyor. Doktor hanım 35 yıldır dışarı çıkamayan Selvi ile görüntülü seans yapıyor. Selvi, başlıyor anlatmaya. 15 yaşındayken başlık parasıyla 50 yaşında iki çocuklu bir adamla evlendiriyor.

Evlendiği günden sonra kocası onu eve kapatıyor ve ailesiyle bile kesinlikle görüştürmüyor. Yıllarca evde hapis kalan Selvi’nin kocasından bir oğlu oluyor. Kocası ölüyor. Ancak Selvi, yine de dışarı çıkamıyor. Doktor hanımla konuştuktan sonra Selvi, sadece perdeyi açabiliyor. Doktor hanım Selvi’nin dışarı çıkmasını sağlayabilecek mi?

Kırmızı Oda 11. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Melek Klinikten Koşarak Kaçıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler