Ana SayfaDizilerRamo 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo'yu Kimler Kaçırıyor?

İlgili Postlar

Ramo 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo’yu Kimler Kaçırıyor?

Show Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Ramo, 20. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Cihangir, silahı yok ettirip hapisten çıkmayı başarıyor. Eve gelip Doğu’dan, hemen Ramo’nun işini bitirmesini istiyor. Ramo ve ailesi, Cihangir’in hapse girmesini kutladıkları yere baskın yapılıyor. Çatışmada Doğan ve Hasan yaralanıyor. Nuri, ölüyor. Ramo, Cihangir’le buluşacağı yere giderken birileri tarafından kaçırılıyor. Cihangir, Ramo buluşmaya gelmeyince onun ailesinin ölüm emrini veriyor. Ramo 21. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo’yu kimler kaçırıyor?

Cuma Dizileri 2020

Ramo’yu Kimler Kaçırıyor?

Ramo 21. bölüm 1. fragmanında; Ramo, savcının karşısına geçiyor. Hasan, Cihangir’in eline düşüyor ve aldığı ilaçlarla aklını yitiriyor. Ramo, kendisini kaçıran adamların Cihangir’in adamları olmadığını anlıyor. Peki, kimler neden Ramo’yu kaçırıyor.

İşte Ramo 21. bölüm 1. fragmanı….

RAMO 20. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ramo ve ailesi, Cihangir’in tutuklanmasının ardından limanda büyük bir kutlama yapıyor. Cihangir, üzerinde parmak izi olan silahı yok ettiriyor ve serbest bırakılıyor. Eve gelen Cihangir, hemen Doğu’ya Ramo’nun işini bitirmesini istiyor. Doğu, Ramo’nun ailesiyle kutlama yaptığını, kadınların ve çocuklarında olduğunu söylüyor. Cihangir, ondan hepsini öldürmesini istiyor. Ama Doğu, kadınlara ve çocuklara ateş edilmemesini istiyor.

Ramo, kadınları ve çocukları bir tekneyle oradan uzaklaştırıyor. İki taraf büyük bir çatışmaya giriyor. Çatışmada Doğan ile Hasan yaralanıyor. Onlarda bir tekneyle oradan uzaklaşmayı başarıyor. Levent Kaman, cinayetinin tek görgü şahidi Fidan’ı arıyor. Cihangir, Ramo ve ailesinin fotoğraflarını her yere yayıyor. Onların başına para ödülü koyuyor. Fidan, dışarı çıkamadığı için Sibel’i buluşmaya gönderiyor. Oraya gittiğinde tuzağa düştüğünü anlıyor ve hemen Ramo’yu arıyor.

Ramo, gelip Sibel’i adamın elinden kurtarıyor. Binadan Sibel’le birlikte çıkıyor ancak bu seferde Doğu peşine düşüyor. Köksal’a Doğu’yu öldürmeyeceği için söz veren Ramo, onunla silahsız kapışmayı teklif ediyor. İkili kavgaya tutuşuyor. Doğu’yu bayıltana kadar döven Ramo, oradan Sibel’le çıkıyor. Sibel, Ramo’yu hala sevdiğini itiraf ediyor. Ama yinede Cihangir’in evine dönüyor. Ramo’nun Cihangir’le teke tek buluşmaktan başka çaresi kalmıyor.

Buluşmaya giderken Ramo, kaçırılıyor. Cihangir, Ramo’nun tüm ailesinin olduğu evi taratıyor. Tüm ailesinin öldüğünü düşünen Hasan, Cihangir’i tutsağı oluyor. Cihangir, onu bir odaya kapatılıp ona ağır ilaçlar verdiriyor.

Ramo 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Cihangir’e Meydan Okuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler