Ana SayfaDizilerRamo 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Cihangir'e Meydan Okuyor!

İlgili Postlar

Ramo 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ramo Cihangir’e Meydan Okuyor!

Show Tv’nin fenomen dizilerinden Ramo, 19. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ramo, Yavuz’un kendisini vurduktan sonra 15 gün komada yatıyor. Kurtulduktan sonra Yavuz’la buluşup, aslında onun kendisini öldürmek istemediğini anlayıp, onunla Cihangir’i hapse attırmak için bir oyun oynuyor. Ramo, Cihangir’e Kaman cinayetinde kullanılan silahı onun eline tutuşturup parmak izlerini alıyor. O silahı polise verip onun tutuklanmasını sağlıyor. Ama Cihangir, delili ortadan kaybettirip hapisten çıkmayı başarıyor. Ramo 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ramo, Cihangir’e meydan okuyor. Onun eceli olmaya ant içiyor.

Cuma Dizileri 2020

Ramo Cihangir’e Meydan Okuyor!

Ramo 20. bölüm 1. fragmanında; Cihangir’in, hapisten çıkmayı başardıktan sonra ilk işi Ramo’yu yalnız bırakmak için Nuri’yi öldürmek oluyor. Nehir, babasının kendisinin katil olması için yaptığı oyunu öğrenip isyan ediyor. Sibel Ramo’yu arayıp ondan yardım istiyor. Ramo, Cihangir’i arayıp ona babası gibi adamlardan korkmasını ve onun kabusu olacağını söylüyor.

İşte Ramo 20. bölüm 1. fragmanı….

RAMO 19. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yavuz’un silahından çıkan kurşunla komalık olan Ramo, 15 gün hastaneye yatıyor. Kendisine geldikten sonra Sibel’in onların evinde ne işi olduğunu soruyor. Ramo, hastaneden kaçıp Yavuz’u bulup karşısına çıkıyor. Onun kendisini öldürmek istemediğini, Cihangir’i ikisinin birlikte hareket ettiğini anlamaması için yaptığını öğreniyor.

Yavuz, Sibel’e ait belgeleri ona veriyor. Cihangir, Yavuz’u öldürmek için yemek masasına oturtuyor. Ama onun elinde kendisinin ve ölen oğlunun imzalarını taşıyan belgeler olduğunu öğrenip onu serbest bırakıyor. Cihangir, Ramo’yu yanına çağırıyor. Ramo Cihangir’e, Yavuz’un dokunulmazlığı olduğunu ilan edip kendisine meydan okuduğunu ve onun öldüreceğini söylüyor. Cihangir, ona dokunmasını istemeyince ona ait belgeleri Yavuz’dan alabileceğini söylüyor.

Sonra Cihangir’i arayıp belgeleri aldığını ve Yavuz’un elinde olduğunu söylüyor. Cihangir, geldiğinde Ramo, ona silahını doğrultmuştur. Ramo, öfkeden deliye dönmüş bir vaziyetteyken silahını Cihangir’in eline tutuşturup Yavuz’un işini onun bitirmesini söylüyor. Cihangir, silahı Ramo’ya geri veriyor ve Yavuz’u alıp gidiyor.

Ramo, Cihangir’in parmak izlerinin olduğu Kaman cinayetinin silahını emniyete ulaştırıyor. Yolda Cihangir, Ramo’nun aldığını söylediği belgelerin çöp olduğunu görüyor. Cihangir, tutuklanıyor. Ancak komisere, birazdan birisinin gelip cinayet delili olan silahın kaybolduğunu söyleyeceğini söylüyor ve dediği gibi oluyor. Cihangir, serbest bırakılıyor.

Ramo 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ramo Sibel’i Af Mı Ediyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler