Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Melek Kötü Yola Nasıl Düştüğünü...

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Melek Kötü Yola Nasıl Düştüğünü Anlatıyor!

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda 10. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Alya, annesinin nasıl gözünün önünde intihar ettiğini anlatıyor. Garip, Menekşe’nin onun hayatını alt üst etmemek için kendisini feda ettiğini ve sonunda intihar ettiğini anlatıyor. Meliha’nın kızı Melek, annesinin vefat etmesinden sonra doktor hanımdan onunla ilgili bilgi almak istiyor. Melek, kötü yola nasıl düştüğünü anlatıyor.

Cuma Dizileri 2020

Melek Kötü Yola Nasıl Düştüğünü Anlatıyor!

Kırmızı Oda 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Alya, hikayesinin geri kalanını anlatmak için doktor hanımın yanına geliyor. Doktor hanım onun oldukça gergin olduğunu görüyor. Alya, babasının annesini hastaneye yatırmaya karar verdiği gün onu evde yalnız bırakıyor. Annesi Alya’yı bir sandalyeye bağlıyor. Kendisini de tavana asıp intihar ediyor. Tavandaki çengel onu taşıyamıyor ve Alya’nın üzerine düşüyor. Alya’nın kolu ve kaburgaları kırılıyor. Öylece saatlerce annesinin cesediyle banyoda kala kalıyor. Babası gelip Alya’yı hastaneye yatırıyor. Alya, anlattıklarından sonra rahatlayıp kendisi gibi konuşmaya başlıyor.

KIRMIZI ODA 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Garip, perişan halde kliniğe geliyor. Randevusunun olmadığını ama, mutlaka doktor hanımla konuşmak istediğini söylüyor. Doktor hanım Garip’i kabul ediyor. Garip, işten ayrıldıktan sonra, oradaki çalışanlarla helalleşmek için gittiğinde Menekşe’nin kendisine bir mektup bıraktığını öğreniyor. Mektubu okuduktan sonra, onun kendisini çok sevdiğini, ona zarar vermemek yuvasını dağıtmasına engel olmak için kendisini feda edip o adamla gittiğini, o adamın ise evli olduğunu, Menekşe’yi bir otel odasına kapatıp işkence ettiğini öğreniyor.

Garip, Menekşe’yi kurtarmak için otele gidiyor. Ancak orada onu, intihar etmiş bir şekilde buluyor. Doktor hanıma olanları anlatan Garip, eşi ve çocuklarıyla uzaktaki bahçeli eve taşınacağını hayatına yeniden başlamaya karar veriyor. Melek, geliyor. Doktor hanım onu, annesinin öldüğünü zannettiğini ve çok üzüldüğünü söylüyor. Melek, annesinin üvey abisinin ölümünden hemen sonra beyin kanaması geçirerek vefat ettiğini söylüyor.

Melek, geceleri evden kaçıp erkek arkadaşıyla sabaha kadar gezdiğini bir gün eve döndüğünde evinin yandığını gördüğünü anlatıyor. Öldü olarak görünen Melek, erkek arkadaşıyla yaşamaya başlıyor. Paraları bitince erkek arkadaşı onu terk ediyor. Melek’te tek başına sokaklara atıyor kendisini. İlk başka lüks oteller mücevherler hoşuna gidiyor. Artık kötü hayata düşen Melek, hikayesinin kalanını daha sonra anlatmak üzere doktor hanımın yanından ayrılıyor.

Kırmızı Oda 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Garip Menekşe’yi Ölü Mü Buluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler