Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Garip Menekşe'yi Ölü Mü Buluyor?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 10. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Garip Menekşe’yi Ölü Mü Buluyor?

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 10. bölümüyle 6 kasım cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Garip bey, doktor hanımla konuşmaya gelir. Onunla konuştuktan sonra hayatını mahvedecek hatasından döner. Duygu’nun ailesi onu doktor Ayşe’ye getirir. Doktor Ayşe, Duygu’nun internetten tanıştığı ve güvendiği arkadaşı tarafından tehdit edildiğini öğrenir. Alya ise, İstanbul’a taşındıktan sonraki hayatlarını anlatır. Kliniğin kapanacağı sırada genç bir kadın gelir ve Meliha’nın kızı Melek olduğunu söyleyip doktor hanımla görüşmek ister. Kırmızı Oda 10. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Garip, Menekşe’yi ölü mü buluyor?

Cuma Dizileri 2020

Garip Menekşe’yi Ölü Mü Buluyor?

Kırmızı Oda 10. bölüm 1. fragmanında; Garip bey, perişan bir şekilde doktor hanımla görüşmeye geliyor. Menekşe, intihar mı ediyor? Garip, onu kollarına alıp haykırmaya başlıyor. Alya’nın annesi kızının gözü önünde intihar mı ediyor? Melek, doktor hanıma erkek arkadaşıyla gece dışarıdan dönerken evlerinin yandığını gördüğünü anlatıyor. Doktor hanım ona, annesinin onun yaşadığını öğrenip öğrenmediğini soruyor. Melek ise, o zaman susup kalıyor.

İşte Kırmızı Oda 10. bölüm 1. fragmanı…

KIRMIZI ODA 9. BÖLÜM ÖZETİ!

Garip, hayatında ilk kez işine gitmiz ve bir meyhaneye oturup kafasını dinlemek ister. Orada, Menekşe’nin hayaliyle konuşup kavga eder ve onu bıçaklar. Sonra doktor hanıma gidip yaptıklarını anlatır. Doktor hanım Garip’in, annesi öldükten sonra çok hastalandığını, aylarca hastanede yattığını, bir de üzerine çok sevdiği abisinin şehit olduğunu öğrenir. Onunla konuşup Garip’in Menekşe’yi öldürmek istemesinden vazgeçirir. Garip, işten ayrılıp bahçesi olan bir evde güneşin doğuşunda kalkıp batışını izlemek istediğini anlar. Doktor hanımla helalleşip oradan ayrılır.

Duygu, içine kapandığı ve derslerinin kötüye gitmesinden dolayı ailesi ona doktor Ayşe’ye getirir. Evde sürekli ders çalışması istenen Duygu, bunalıp internetten yanlış bir arkadaş edinir. Onun zamanla kendisinden bir takım fotoğraflar istediğini, ona güvendiği için Duygu’da dediklerini yaptığını anlatır. Sonrasında genç Duygu’yu tehdit edip para istemeye başlar. Bunları duyduktan sonra doktor Ayşe, Duygu’nun anne ve babasına durumu anlatır.

Duygu, şimdiye kadar ailesinin vereceği tepkiden korktuğu için kimseye bir şey söyleyememiştir. Ama beklediği gibi olmaz. Anne ve babası onu bağırlarına basıp hemen o kişiye dava açar. Alya ise, doktor hanıma İstanbul’a taşındıktan sonraki hayatını anlatır. Annesinin sürekli kendisini dövdüğünü, bunu fark eden babasının eve erken geldiğini, o gelene kadar ise evde annesinden saklandığını anlatır. Kliniğin kapanmasına dakikalar kala bir genç kadın gelir ve doktor hanımla görüşmek istediğini söyler. Tuna, kliniğin kapanacağını bunun mümkün olmadığını söylediğinde. genç kadın kendisinin Meliha’nın kızı Melek olduğunu söyler.

Kırmızı Oda 10. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Melek Doktor Hanımla Ne Konuşacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler