Ana SayfaDizilerSadakatsiz 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Derin'i Yerin Dibine Sokuyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Asya Derin’i Yerin Dibine Sokuyor!

Kanal D’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Sadakatsiz, 5. yeni bölümüyle 4 kasım çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Volkan’ın annesi hayatını kaybeder. Derin, Volkan’a başsağlığı dilemek ister ve İkili arabada buluşur. Asya, onları arabada öpüşürken görür. Mert, Asya’ya olan ilgisini ondan gizlemez. Asya, Nil’i Derin’le Volkan’ın oturduğu evin üzerine yerleştirir. Ancak Nil, sevgilisine yakalanır. Tam Asya, umutsuzluğa kapılmışken bir hastası ona gereken görüntüleri verir. Asya’nın istediği görüntüler eline geçirir. Bundan sonra Asya, hemen Volkan’dan boşanacak mı? Sadakatsiz 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Asya, Derin’i yerin dibine sokuyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Asya Derin’i Yerin Dibine Sokuyor!

Sadakatsiz 5. bölüm 2. fragmanında; Asya, Haluk beylerle oturdukları yemekte, karı koca ilişkilerinden bahsediyor. Karı koca arasında ne kadar kriz yaşanırsa yaşansın, günün sonunda aynı yatağa girdikten sonra bütün sorunların çözüldüğünü söylüyor. Derin’in annesi bu durumu onaylıyor ve kocasının kendisini az üzmediğini söylüyor. Asya, Gönül hanıma kocasıyla arasında tam ne olmadığını bilmediğini ama, erkekler için bazı şeylerin hormonel olduğunu iyi ki yuvalarını dağıtmadığını söylüyor. Volkan, önünden kafasını kaldıramıyor. Asya, Derin’e imalı bir şekilde aşk hayatının nasıl gittiğini soruyor.

İşte Sadakatsiz 5. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/HTfDY-zkP4w

SADAKATSİZ 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Volkan’ın annesi hayatını kaybeder. Derin, Volkan’ı arayıp ulaşamayınca çok sinirlenir. Annesinden Asya’nın kayın validesinin öldüğünü öğrenince hemen Volkan’ı arar. Volkan, evden çıkıp Derin’le arabanın içinde görüşür. Asya, Volkan’ın peşinden gidip onları arabanın içinde öpüşürken görür. Mert, Asya’nın her şeyi bilip sustuğunu anlar.

Asya, kanıt toplamak için Derin ile Volkan’ın buluştukları evin üst katına Nil’i yerleştirir. Nil, Derin’e hamile olduğunu söyleyip ikili görüşmeye başlar. Haluk bey, bir arkadaşının eşini Asya’ya getirir. Asya kadına, ona geçen hastalığın cinsel yolla bulaştığını, kocasının bir üroloğa görünmesi gerektiğini söyleyince ortalık karışır.

Haluk bey, Asya ile konuşup Volkan’ın kılıbık olduğunu bilmediğini söyler. Asya, kızının sevgilisi olduğunu ima eder. O da kızının sevgilisi olmadığını söyleyince, Asya, onları çok samimi bir şekilde gördüğünü söyler. Haluk, eve gidip Derin’e çıkışır. Ondan, sevgilisini kendileriyle tanıştırmaya getirmesini ya da hemen ilişkisini bitirmesini ister.

Derya, Volkan’ı arayıp Asya’nın Haluk’la hastanenin kafeteryasında konuştuklarını gördüğünü söyler. Asya, Derya’nın ve Bahar’ın ikili davrandığını anlar. Mert, Asya’nın her şeyi bildiğini anlar ve bunları hiç hak etmediğini söyler. Hatta, erkesi gün ona bir buket çiçek gönderip üzerine dünyanın en mükemmel kadını olduğunu yazar.

Nil’in sevgilisi onu takip eder ve evini bulur. Ona tüm bu olanakları Asya’nın kocasının görüntülerini almak için sağladığını anlar. Asya’nın yanına gidip ondan 300 bin lira ister. Asya’nın kaşınma şikayetiyle gelen eski hastası ona, kocasıyla sorunları olduğunu bildiğini söyleyip onun ihtiyacı olan görüntüleri verir. Asya, Ali ve Volkan, yemeğe çıkarlar. Restorandın önünde Haluk beyleri gören Asya, onları da masalarına davet eder. Derin ile Volkan, bu durumdan pek memnun olmaz.

 Sadakatsiz 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya’nın İstediği Görüntüler Eline Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler