Ana SayfaDizilerHekimoğlu 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş'in Hastayı Gönüllü Alması Herkesi Şaşırtıyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ateş’in Hastayı Gönüllü Alması Herkesi Şaşırtıyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu, 25. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hastaneye 65 yaşında testislerinde sorun olan bir hasta geliyor. Gerekli tetkikler yapıldıktan sonra Ateş, hastaya kalp nakli yapılması gerektiğini anlıyor. Kuruldan onay çıkmayınca kaza sonucu bitkisel hayata dönen bir hastanın kalbi alıp hastaya nakil ediliyor. Selin, Ateş’le yeniden birlikte olmak istiyor. Ancak Ateş, onun kendisiyle mutlu olamayacağını söyleyip Selin’i ret ediyor. Selin, eşyalarını toplayıp İstanbul’u terk etmeye hazırlanıyor. Orhan ise, eşinin başka biriyle birlikte olduğunu öğrenip Ateş’in yanına gidiyor. Hekimoğlu 26. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ateş’in yeni çocuk hastayı gönüllü alması herkesi şaşırtıyor.

Salı Dizileri 2020

Ateş’in Hastayı Gönüllü Alması Herkesi Şaşırtıyor!

Hekimoğlu 26. bölüm 1. fragmanında; Hastaneye gelen çocuk hastayı gören Ateş, yanına gidip bastonunu tutmasını istiyor. Çocuk bastonu tutamayınca beyin kaslarının kontrolü kaybettiğini anlıyor ve hemen onu tedavisine alıyor. Zeynep, Emre ve Memoli, Ateş’in kendi isteğiyle bir hastayı almasına çok şaşırıyorlar, Bu işin içinde başka şeyler olduğunu düşünen üçlü, olayın aslını öğrenmek için dedektifliğe soyunuyorlar.

İşte Hekimoğlu 26. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1328809997912993798

HEKİMOĞLU 25. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye eşinden bir yıl önce ayrılmış 65 yaşındaki hasta kızıyla birlikte geliyor. Ateş, gerekli tetkikleri yaptırıp, hastanın cinsel yolla bulaşan bir hastalığı olabileceğini düşünüyor. Daha sonra bir hafta ömrü kalan hastaya kalp bulmak için kurulu topluyor. Yaşı nedeniyle kurul organ naklini onaylamıyor. İş bağış yapmış olan beyin ölümü gerçekleşen bir hastaya kalıyor.

Kaza yapan bir kadın hastaneye getiriliyor. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyor. Kadının beyin ölümü gerçekleştikten sonra eşiyle konuşuluyor ve hastanın kalbi alınıp 65 yaşındaki hastaya başarılı bir şekilde nakil ediliyor. Eşiyle sürekli kavga eden Selin, bir süreliğine İzmir’e gidip geliyor.

Daha sonra Ateş’in yanına gidip ona geldiğini söylüyor. Ateş, onunla olamayacağını, bir süre sonra yine kendisinin eskisi gibi olacağını ve onu üzeceğini söylüyor. Büyük hayal kırıklığına uğrayan Selin, eşyalarını toplamaya başlıyor. Aşk konusunda Ateş’e nutuk atan Orhan, eşinin hayatından başka birisi olduğunu öğrenip valizini toplayıp Ateş’in kapısını çalıyor. Ona Aslı’nın hayatında başka biri olduğunu öğrendiğini bir süre onun yanında kalmak için geldiğini söylüyor.

Hekimoğlu 25. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Ateş Selin’in Gideceğini Öğrenince Üzülüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler