Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Naci'nin Yaşadığını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 11. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Safiye Naci’nin Yaşadığını Öğreniyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 10. yeni bölümüyle ekrana geldi. Safiye, Gülben’e küsüp odasından çıkmıyor. Babaları aç kalınca da Gülben, mutfağa girip ona sandviç hazırlıyor. Han, babasına yemek yapılmadığını görünce sinirleniyor. Safiye’de mutfağı kilitliyor. Han, Safiye hariç herkesi yemeğe götürüyor. İnci’de yemeğe katılıyor. Esat, Gülben’le tekrar konuşmaya gidiyor. Gülben, yine onu yanlış anlıyor. Neriman, okula yeni gelen öğretmeninin karşı binaya taşındığını görüp ona el sallıyor. O öğretmenin Naci olduğunu Safiye görüyor. Safiye Naci’nin yaşadığını öğreniyor.

Salı Dizileri 2020

Safiye Naci’nin Yaşadığını Öğreniyor!

Masumlar Apartmanı 11. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Han, İnci’yi çöp daireyi gösterirken onları Safiye görüyor. Han’a, özellerini İnci’ye gösterdiği için ona ateş püskürüyor. Daha sonra Gülben’e gidip durumu anlatıyor. İnci’nin onun sidikli çarşaflarını gördüğünü gidip Esat’a söyleyebileceğini ima ediyor. Safiye odasından çıkmayınca babaları aç kalıyor. Gülben, mutfağa girip babasına sandviç hazırlıyor. Han, eve geldiğinde babasının sandviçle doyurduklarını görünce kızlara çok kızıyor. Safiye, mutfağı kitleyip bir daha onlara yemek yapmayacağını söylüyor.

MASUMLAR APARTMANI 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Han, hemen babasına ve kızlara alıp yemeğe götürüyor. Safiye, evde yalnız kalıyor. Gök de gürleyip yağmur yağmaya başlayınca elektrik kesiliyor. Yıllar önce annesinin erkek arkadaşı Naci’yle kendisini yan yana yakaladığı sırada Safiye, onun otobüsün altında kalmasına neden olmuştur ve o günden sonra da onu görmemiştir.

Evde yalnız kalan Safiye, elindeki mumla aşağı inip beklemeye başlıyor. Memduh bey onu öyle görünce çok üzülüyor ve onun bir süre yanında kalıyor. Esat, Han’a Gülben’le aralarında geçenleri anlatıyor. Onun üzüldüğünü düşünerek Esat, ertesi gün Gülben’le konuşmaya gidiyor. Gülben, onun konuşmalarını yine yanlış anlıyor.

Han, ablasına düşündüklerinin gerçek olmadığını söyledikçe Gülben, onun Esat’la evliliklerine karşı çıkıyormuş gibi anlıyor. Hatta Esat’ı Esra’dan kıskanıp canlı yayına bağlanıp aralarından çıkmasını istiyor. İnci, yemekten çok mutlu ayrılıyor. Sonrasında birlikte Han’la İstiklal caddesine gidip geziyorlar. Neriman, camdan dışarı baktığında yeni öğretmenlerinin karşı binaya taşındığını görüyor ve ona el sallıyor. Safiye’de, camdan dışarı bakıyor ve orada Naci’yi görüyor.

 Masumlar Apartmanı 10. Bölüm Ön İzleme Yayında! Memduh Safiye’yi Yalnız Bırakmıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler