Ana SayfaDizilerBaraj 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Nazım'ın Kendisinden Vazgeçtiğini Düşünüyor!

İlgili Postlar

Baraj 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nehir Nazım’ın Kendisinden Vazgeçtiğini Düşünüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Baraj 14. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde; Nevin, çocuğunu da alıp gidiyor. Nehir’de, Nazım’ın kendisine yalan söylediğini hazmedemeyin Zerrin’le birlikte İstanbul’a gidiyor. Nevin, otelde kalamayınca eve geri dönüyor. Nazım, onları evde bırakıp Nehir’i bulmaya İstanbul’a gidiyor. Evlerini bulup ondan af diliyor. Nehir, sabaha kadar kendisini bekleyen Nazım’la konuşmak için yanına gittiğinde onun taksiye binip gittiğini görüyor. Nehir, Nazım’ın kendisinden vazgeçtiğini düşünüyor.

Salı Dizileri 2020

Nehir Nazım’ın Kendisinden Vazgeçtiğini Düşünüyor!

Baraj dizisinin 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Nehir, Nazım’ın evli olduğunu Tarık’tan öğrendikten sonra onun kendisine yalan söylemesini kabul etmiyor ve evi terk ediyor. Zerrin, zaten dünden razı hemen İstanbul’a Nehir’i götürüyor ve hemen yeni bir dolandırıcılık işi aramaya başlıyor. Nevin, kızıyla birlikte gittiği otelden rahatsız olup tekrar Nazım’ın evine dönüyor. Nazım, Tarık’la kavga ettiği için o geceyi nezarette geçiriyor.

BARAJ 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kemal bey, Nazım’ın yanına gelip damadını dövdüğü için onu işten kovuyor. Tarık, Nazım’dan şikayetçi olmayınca serbest kalıyor ve gidip barajdan eşyalarını topluyor. Nazım’ın yerine İbrahim geçiyor. Eve gelen Nazım, sabaha kadar kapıda beklemiş olan Nevin ile Ayşe’yi eve almak zorunda kalıyor. Sonra Nehir’i almaya gideceğini söylüyor.

Nazım, hapishanede tanıştığı bir arkadaşından yardım istiyor ve Nehir’in adresini buluyor. Zerrin, yeni bir dolandırıcılık işi buluyor ve Nehir’le adamı buluşturuyor. Akşam eve geldiklerinde Nehir, Nazım’ı kapıda buluyor. Zerrin, Nehir’e engel olup onunla konuşmasına izin vermiyor. Nazım, kapıda beklemeye devam ediyor.

Melek, Zahra ve İbrahim karakola gidip Halil’in kayıp ilanını veriyor. Polisler Baraj’a gelip işçileri sorguya çekiyor. Zahra, İstanbul’a giden Tarık’a ulaşamayınca İbrahim’e her şeyi anlatmak zorunda kalıyor. Kendisine gönderilen mektupların onun göndermediği ortaya çıkınca başka birinin bütün durumlardan haberi olduğunu anlayıp tutuşuyor.

Aynı ayna, Zahra’ya, Meryem’e, Tarık’a bir mesaj geliyor. Zahra ile Tarık’ın öpüşme videosunu Tarık’ın nişanlısı da görüyor. Nevin’in eski sevgilisi onun yerini bulup zorla Ayşe’yi kaçırıyor. Nazım, durumu öğrenir öğrenmez taksiye binip gidiyor. Nehir’de, Nazım’ın soğukta beklediğine dayanamayıp onunla konuşmaya aşağı iniyor. Ama onun gittiğini görünce kendisinden vazgeçtiğini düşünmeye başlıyor.

Baraj 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nehir Nazım’ı Terk Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler